Mainos
Horatio Caine (David Caruso) tiimeineen jatkaa viimeisen kauden verran Miamia terrorisoivien rikollisten ja sarjamurhaajien etsintää. Tiivistunnelmaiset jaksot jatkavat myös löyhää sivujuonta, joka kulkee läpi kauden.
 
Horatio
 
Vuonna 2002 spin-offina CSI-tv-sarjasta tehty David Caruson tähdittämä CSI: Miami on tullut tiensä päähän. Kymmenes tuotantokausi on nyt ilmestynyt harmillisesti vain DVD-julkaisuna, joka tosin pitää sisällään kyllä hyvän kuvanlaadun ja 5.1-surround äänet.
 
Miami
 
Viimeisen kauden tuotanto näkyy selkeästi jo tuotantotiimin motivaatiossa. Caruso on ainoa, joka pitää huolta siitä, että saa jatkossakin rooleja, esiintyessä Horationa kunnialla loppuun asti. Käsikirjoittajat ovat tehneet aiempaa väsyneempiä tarinoita, ja tehostetiimiltäkin on otettu resursseja pois.
 
Jonathan Togo on niin ylimielinen, että katsojaa oikein oksettaa. Hän on sitä myös kaikissa kulissientakaisissa haastatteluissa. Mies luulee olevansa superstara, mutta joutuu todennäköisesti palaamaan maanpinnalle ennen seuraavaa roolitustaan… jos hän enää muita rooleja koskaan saa.
 
Tyttönen
 
Viimeinen CSI: Miami -kausi sopii Suomen karuun syksyyn hyväksi iltaviihteeksi, mutta se on selkeästi yksi heikoimmista kausista, joka sarjasta on tehty. Jos kaikki boksit löytyy jo hyllystä, on tämäkin kuitenkin pakko hankkia, jotta kokoelma voisi olla täydellinen. Osasta jaksoista löytyy lisäksi asiallista lisämateriaalia.
Mainos