Mainos
New Yorkin massiivisen kaupunkialueen yksi kovimmista rikostutkijajohtajista Mac Taylor (Gary Sinse) jatkaa tiimeineen uusien rikosten selvittelyä, jauhaessaan samalla sosiaalisessa yksinäisyydessään ja vatvoessaan menneitä. Jo Danville (Sela Ward) saa puolestaan toisen mahdollisuuden napata virkavaltaa pakoileva sarjaraiskaaja ja Danny Messer (Carmine Giovinazzo) päätyy keskelle ampumavälikohtausta, joka uhkaa päättää hänen päivänsä.
 
Labra
 
Siinä missä CSI: Las Vegas on trillerintäyteinen jännitysnäytelmä ja siinä missä CSI: Miami on toimintapainotteinen värikylpy, on CSI: NY rauhallisempi, draamapainotteinen rikossarja.
 
Kahdeksas kausi jatkaa samalla tutulla kaavalla, ja se ei tuo juurikaan uusia tuulia mukanaan. Osa jaksoista onnistuu kokuttamaan, mutta hidastempoinen draama on silti nopeampien käänteiden ystävälle raskasta katsottavaa.
 
Tyttönen
 
CSI: NY sopii eritoten niille, jotka eivät jaksa Horation one-linereita tai eivät uskalla katsoa tavallista CSI: Las Vegasia liian jännityksen takia. Heille kahdeksas kausi on erittäin kovatasoista draamaa, yhdistettynä kiinnostaviin rikostapauksiin, kylmän New Yorkin maisemissa.
 
Sarjan faneille tämäkin kausi on tietysti pakkohankinta.
Mainos