Mainos
Nica (Fiona Dourif) on alaraajahalvaantunut parikymppinen tyttönen, joka joutuu asustelemaan ylisuojelevan, mutta väsähtäneen äitinsä kanssa, kotitalossaan maatilan rauhassa. Eräänä päivänä postelJouni tuo tuntemattomalta lähettäjältä metkan paketin, jonka sisällä on punatukkainen nukke. Eikä mene kuin yksi yö, jonka jälkeen Nica löytää äitinsä kuolleena talon eteisen lattialta. Hänen sisaruksensa perheineen muuttavat kämppään perinnönjaon ajaksi, mutta onnistuuko kukaan pakenemaan tutun tappajanuken salakavalista kynsistä?
 
Chucky
 
Kuudes kerta toden sanoo… vai sanooko? Tuttu voodoo-nukke Cucky on täällä taas. Tasaisesti muutaman vuoden välein tapettu nukke on jälleen hegissä, aikeinaan kostaa 1980-luvulla tapahtuneita vääryyksiä. Setti on tuttua. Se on jopa niin tuttua, että Curse of Chucky ei onnistu pelottamaan edes äänet täysillä.
 
Fillariflicka
 
Elokuvan alkupuolisko on ihan jännittävä, kun katsoja odottelee Chuckyn heräämistä. Sitten kun näin käy, lässähtää koko paketti Scream 3 -tasoiseksi silvonnaksi, epäloogisuuksien, kliseiden ja typeryyksien pannariksi.
 
Leffassa selitellään Chuckyn historiaa hivenen 80-luvun versioita enemmän, joten jos katsoja on suuri Child’s Play -fani, saattaa hän nautiskella saamastaan lisäinfosta. Muuten leffa on kuitenkin kertakäyttöinen hömppäkauhu.
 
Allekirjoittaneelta taisi mennä jotain oleellista leffasta ohi, sillä K-18-merkinnän paistattelu ikärajapallerossa on suuri mysteeri. K-16 lienee lähempänä totuutta.
Mainos