Mainos
Netflixin suurin haastaja, Disney+ aloittaa Suomessa 15. syyskuuta.

Halukkaat voivat tilata Disney+ -suoratoistopalvelun Suomessa 59,99 €:n avajaishintaan, joka tekee palvelun käytölle hintaa n. 5 euroa kuukaudessa. Palvelun vuositilauksen ennakkotarjouksen viimeinen voimassaolopäivä on 14. syyskuuta, eli tilauksen kanssa ei kannata jahkailla, mikäli haluaa päästä vuosikustannuksessa 10 euroa halvemmalla.

Normaalihinta lanseerauksen yhteydessä on 6,99 € kuukaudessa tai 69,99 € vuodessa.

Mainos

Mitä rahalla saa?

Disney+ tarjoaa kaikenikäisille faneille sisältöä yhtiön ikonisilta viihdebrändeiltä: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi palvelussa on yksinoikeudella alkuperäistuotantoja: lukuisia elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja vain palvelussa esitettävää lyhytelokuvia.

Palvelussa on lanseerauksen yhteydessä nähtävillä yksinoikeudella yli 25 Disney+ Originals -alkuperäistuotantoa, esimerkiksi paljon odotettu ja Emmy-ehdokkuuksia kahminut sarja The Mandalorian, jonka on käsikirjoittanut ja tuottanut Jon Favreau.

Heti katsottavissa on myös High School Musical: The Musical: The Series, joka on suositun elokuvasarjan moderni ja uutta luova, tyyliltään dokumentaarinen sovitus.

Mukana on myös kaksi Emmy-ehdokkuuden saanutta sarjaa: Maailma Jeff Goldblumin silmin, joka tutkii hämäävästi tuttujen esineiden upeaa ja usein hämmästyttävää maailmaa, ja The Imagineering Story: Tarina Disneyn huvipuistoista. Jälkimmäinen seuraa monenkirjavaa ryhmää erikoislaatuisia luovia persoonia, joiden tehtävänä on herättää Disneyn huvipuistojen maailmat eloon.

Disney+ -palvelussa yksinoikeudella näytettäviin alkuperäiselokuviin lukeutuu muun muassa tositarina Togo, jonka pääosassa on nelinkertainen Oscar-ehdokas Willem Dafoe.

Stargirl on omintakeinen kasvutarina, joka perustuu kriitikoiden ylistämään New York Timesin menestysromaaniin. Timmy Möhläri: Tekevälle sattuu taas seuraa Timmyn ja 700-kiloisen jääkarhun hulvattomia edesottamuksia.

Tilaajat voivat katsoa Disney+ -suoratoistopalvelua lähes kaikilla yleisimmillä mobiili- ja kytketyillä laitteilla, kuten pelikonsoleilla, suoratoistolaitteilla ja älytelevisioilla. Käyttäjät voivat nauttia sisällöstä peräti neljällä laitteella samanaikaisesti ilman mainoksia. Palvelu tukee useita samanaikaisia latauksia ja henkilökohtaisia suosituksia.

Yhdellä tilauksella voi perustaa seitsemän eri käyttäjäprofiilia. Vanhemmat voivat luoda lapsille oman profiilin, jossa on helposti navigoitava, lapsiystävällinen käyttöliittymä ja ikätasolle sopivaa sisältöä.

Disney+ -palvelu aloittaa 15. syyskuuta Suomessa, Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa.

Lisätietoja palvelusta ja ennakkotarjouksen tilaaminen osoitteessa disneyplus.com.

Mainos
Edellinen artikkeliNvidia paljastaa GeForce RTX 3000 -sarjansa alle kuukauden kuluttua?
Seuraava artikkeliThe Invisible Man -arvostelu (Blu-ray) – Kuumottavin versio näkymättömästä miehestä?