Mainos

Duudsonit pitävät bisneksensä rullaamassa keksimällä uusia formaatteja joiden avulla sekoilla. Viimeisin Suomen tv:ssä nähty sekoiluformaatti toi Duudsonit suoraan suurimman kohderyhmänsä kotiin. Duudsonit järjestivät maan laajuisen hakukampanjan, jonka pohjalta valittiin perheitä, joille Rabbit Films ja Komia Helsinki järjestivät ikimuistoisen viikonlopun. Ensimmäisenä päivänä perheen vanhempien hermot lyödään totaalisen palasiksi ja seuraavana päivänä kaikki korvataan antamalla ikimuistoisia elämyksiä lahjaksi.

Perhe

Duudsonit tuli taloon ei ollut liian hauska tv-sarja, eikä se ole sitä DVD:lläkään. DVD:llä ei kuitenkaan ole pelkästään vain sarjan jaksot, vaan mukana on myös n. puolitoista tuntia ekstramateriaalia sekä ko. sarjasta, että myös Gumball 3000 -kilpailusta, Ruotsin matkasta kuin MTV-Networksin promootiokeissistä. Juuri nämä ekstrat ovatkin DVD:n parasta antia.

Mainos

Bonusmateriaali

Harmi vain juuri kiinnostavimmat ekstrat on leikattu aika laimeasti ja varsinkin Gumball 3000 -bonari tuottaa suuren pettymyksen. Seikkailusta olisi varmasti saanut myös tunnin tai puolen pituisen dokkarin, jossa on kunnolla selitettynä asioita ja sekoiltu huolella. Tämä toiminta on kuitenkin varmaan Duudsonit tuli taloon -sarjan kohderyhmän ulkopuolista kamaa, joten nopeatempoinen muutaman minuutin kooste on ymmärettävää.

Tytöt

Duudsonit tuli taloon -DVD on pakko ostos kaikkien ohjelmassa esiintyineiden perheiden sukulaisille ja tuttaville, mutta muille tv:stä tullut sarja riitti aivan varmasti kertaesityksenä. Bonukset ovat hauskoja, mutta niistä ei kannata maksaa kahtakymppiä.

KE

Mainos