Mainos
Porkkana Ryhmän Kummeli, eli Timo Kahilainen, Heikki Silvennoinen, Olli Keskinen ja Heikki Hela pistävät todellisestä elämästä vaikutteita saaneet hahmot eloon, mitä absurdeimmissa tilanteissa ja tunnelmissa.
 
Yle ja VLMedia ovat jälleen tuoneet koko Kummeli-tv-sarjan kokonaisvaltaisena pakettina, DVD-boksin muodossa. Paketti sisältää kaikkien tuotantokausien kaikki jaksot, sekä kaikki lisämateriaalit, poistetuista kohtauksista törkylaareihin ja erikoisohjelmiin. Koko Kummelin tv-historia on niputettu yksiin kansiin, joka saa taatusti paatuneimmankin kyynikon naurahtamaan – kerran jos toisenkin.
 
 
Kummeli V -elokuvan levyjulkaisun alla on hyvä ottaa tuntumaa vanhoihin hahmoihin ja typeriäkin typerämpiin sketseihin. Kaikki huumorin tyylisuunnat käydään 1990-luvun aikana läpi, eikä voi kuin nostaa hattua tamperelaiselle Prokkana Ryhmälle kekseliäisyydestä.
 
Viime vuosina Jari Sarasvuon leivissä työskennellyt Olli Keskinen nähdään vanhoissa Kummeleissa toimittajana, joka pistää itsensä likoon tyylillä, joka ei konsulttipiireissä välttämättä kestäisi päivänvaloa. Silvennoinen ja Kahilainen ovat parasta A-ryhmää alusta alkaen, ja ovatpa herrat sitä edelleen tänäkin päivänä.
 
Kummeli: Paras A-ryhmä -DVD on luonnollisesti pakkohankinta kaikille Kummeli-huumorin ystäville, oli ne sitten nähnyt satoja kertoja televisiosta, tai ei.
Mainos