Mainos
Leigh (Kristen Bell) on 29-vuotias toimittaja, jonka elämä tuntuu junnaavan paikoillaan. Suuria skuuppeja ei synny ja rakkauselämäkin on karikolla. Leigh päättää palata takaisin kotikaupunkiinsa ja selvittää mikä oikein meni vikaan. Nuori nainen päätyy hengenpelastajaksi. Töiden ohessa hän luo intohimoisen suhteen teinipoikaan. Samalla Leighin elämä muuttuu entistä sekavammaksi.
 
 
Krisen Bell nähdään poikkeavassa roolissa The Lifeguard -elokuvassa. Blondi näyttelijätär nähdään vakavana identiteettikriisiä läpikäyvänä hahmona. Elokuvassa ei paljon komediaa näy. Kyse on enemmänkin elämän suurten kysymysten pohtimisesta ja uuden tien selvittämisestä.
 
Bell suoriutuu roolistaan hyvin, mutta elokuva on auttamattoman tylsä. Naisen identiteettikriisiä on kiehtovaa katsoa hetken, mutta elokuvan kuluessa aihe alkaa kyllästyttää. Bellin roolihahmon suhde teinipoikaan on hieman kyseenalainen. Puumanainen-kultuuri jyllää, mutta onko poika kuitenkin liian nuori? Little Jasonin (David Lambert) hahmo elokuvassa on alle 18-vuotias. Erotiikkakohtaukset herättävät epämääräisiä tunteita hyväksymisen sijaan.
 
Elokuvassa ei ole mullistavia yllätyksiä tai käänteitä. Leighin ystävän Melin (Mamie Gummer) lastenteko puuhat ja epävarmuus omasta suhteesta tuovat pientä lisämaustetta, mutta eivät vie katsojaa huippuun saakka. Potentiaalia olisi ollut kaappihomoa esittävän Toddin (Martin Starr) elämän kuvaamisessa, mutta rooli on jätetty mitättömän pieneksi.
Mainos