Mainos
Eteläkorealainen Tower Sky kaksoiskerrostalokompleksi on pullollaan luksusta. Joukko eliittejä juhlii vastarakennetuissa kaksoistorneissa joulua, kunnes talon ympärillä keinolunta levittävät helikopterit kokevat ilmakuoppia ja yksi niistä osuu toisen talon kykeen. WTC-henkinen katastrofi on pian enemmän kuin läsnä, mutta miten saada molemmat talot evakuoitua ennen mahdollista romahtamista?
 
Eliitti
 
The Tower on vuonna 2012 valmistunut eteläkorealainen toimintakomediadraama, joka yllättää amerikkalaisuudellaan. Kuvaus, juoni ja toimintakohtaukset ovat kuin suoraan Hollywood-spektaakkelista. Tämän johdosta jenkit kävivätkin katsomassa leffaa jopa seitsemän miljoonan hengen voimin.
 
Komediaosuudet leffassa jäävät yhden kuminaaman ja hyvin huonosti elokuvan tyyliin sopivien ylinäyttelemisten varaan. Ne eivät naurata, mutta kummastuttavat kyllä. Toiminta ja katastrofielokuvana The Tower kuitenkin toimii ihan täysin ja se kiinnostaa hienojen tehosteidensa ansiosta loppuun asti. Elokuvan päätös on kuitenkin hyvin epäamerikkalainen, joka erottaa sen massasta.
 
Palo
 
DVD-levyltä ei löydy bonuksia lainkaan, mutta viihde-elokuvana The Tower on ihan kelvollinen.
Mainos