Mainos

Hyvän ja pahan välissä on vain hän. …niinpä siinäpä koko leffan juoni. Elektra (Jennifer Garner) on siis Daredavilin vanha rakas joka kuoli, ja sitten herätettiin tätä elokuvaa varten henkiin. Nyt hän on ylivoimainen tappaja, joka on kahden tulen välissä.

Daredevilin spinoffina tehty Elektra jatkaa Darevevilin rakastetun tarinaa tämän kuoleman jälkeen. Leffa on äärimmäisen tylsä ja ampuu typerästi yli. Jennifer Garner on huono valinta pääosasankarin rooliin, sillä hän ei ole uskottava muussa kuin pulassa olevan kotiäidin- tai actionsankarin pelokkaan tyttären rooleissa. Muutenkin elokuvassa kusee lähes kaikki: juoni on huono ja tylsä, kuvaus on keskinkertaista, efektit ovat lähinnä naurettavia ja castingkin pitää sisällään b-luokan tähtiä.

Blu-ray versio sisältää samat bonukset mitä DVD:kin, samalla laadulla, ilman tekstityksiä. Itse leffan kuvan ja äänenlaatu on kuitenkin täydellistä, eli teknisesti BD-versio on ihan kelpo kamaa. Sisällöllisesti vaan ei.

Mainos

Elektra soveltuu vain todellisten Daredevil ja Elektra sarjakuvien faneille, ja osalle heistäkin leffa tuottaa pettymyksen. Mieti siis mihin rahasi laitat…

KE

Mainos