Mainos

Tuomaksen polttarit saavat melkoisen sivujuonteen kun yksi polttarivieras ottaa ja kuolee. Polttarit on kuitenkin järjestettävä, vaikka hengen uhalla.

Tuomas (Jaajo Linnanmaa) on menossa naimisiin, Niklaksen (Aku Hirviniemi) liitto rakoilee ja Antti (Sami Hedberg) pyrkii kovasti eroon sinkkustatuksestaan. Niklas ja Antti järjestävät Tuomakselle polttarit, jotka eivät kuitenkaan ala ihan odotetulla tavalla. Yksi jätkien kavereista kuolee polttareissa ja on lähdettävä hautajaisiin – päivää ennen häitä. Jätkien mielestä hautajaiset eivät ole este polttareille ja seuraa tuttua koomista sekoilua. Pääseekö Tuomas naimisiin ja selviävätkö jätkät hengissä hautajaisista?

Mainos

Luokkakokous 2 jatkaa kaverusten tuttua sekoilumeininkiä. Vitsit paukkuu, ja huumoria revitään irti monenmoisesta kikkelivitseistä. Niitä penisvitsejä on sitten ainakin 1/3 leffaan tupatuista huumoriosuuksista, eli jos siittimet eivät naurata niin…

Hahmot on edelleen melko samanlaisia kuin aiemmassa. Jos ekasta tykkäsi, niin pitää tästäkin.

Rytmitys tuntuu olevan tässä jatko-osassa parempi ja kokonaisuus on soljuvampi. Vaikkakin alapäähuumori kukkii kuin petuniat lantakasassa, on silti jätkien toiminnassa ja kaveruudessa jotain hyvin sympaattista.

luokkakokous2-strippari

Leffan kuvitus on miellyttävää ja äänipuoli toimivaa. Suhteellisen runsas sivuhahmogalleria jättää monet hahmot melko ohuiksi, mutta joukossa on myös pieniä timantteja, jos ne osaa bongata. Esim. P-P Peteliuksen hahmo sisältää syvyyttä, vaikkakin on ruudulla vain pienen ohimenevän hetken.

Luokkakokous 2 on oiva jatko-osa ensimmäiselle. Ekan osan voi skipata, jos sitä ei ole nähnyt ja katsoja pääsee silti ihan hyvin leffan juoneen kiinni.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Luokkakokous 2
Edellinen artikkeliMinkälainen on PlayStation 4 Pro? Natiivi 4K-resoluutio, 60 fps ja optinen asema pähkinänkuoressa
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: WWE 2K17
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.
elokuva-arvostelu-luokkakokous-2-polttaritLuokkakokous 2 on suomalaisten huumorimakuun istuva komedia, joka naurattaa mikäli se ensimmäinenkin nauratti.