Mainos
Ben Logan (Aaron Eckhart) on entinen CIA-agentti, joka asustelee Brysselissä uutta elämäänsä, megakorporaation tuotteiden virheiden etsijänä. Eräänä normaalina työpäivän Ben huomaa töihin tullessaan kaiken kadonneen kokonaan. Lisätutkimusten myötä mies huomaa koko identiteettinsä hävinneen ja olevansa jonkin oudon tahon tappolistalla. Ben nappaa tyttärensä (Liana Liberato) kaikkuunsa ja lähtee pakosalle.
 
Aaron
 
Erased on saksalaisohjaaja Philipp Stölzlin käsialaa. Visuaalisesti leffa näyttää hyvältä ja tarinakin on kohdallaan. Ainakin aluksi, kun se muistuttaa hyvin paljon vuoden 1993 Harrison Ford -pätkä Takaa-ajettua.
 
Pian puolivälin jälkeen leffa kuitenkin lässähtää totaalisesti, eikä loppupuolisko jaksa innostaa enää pätkääkään. Pienet kierot twistit yrittävät koukuttaa, mutta tarinasta on loppupuoliskolla vain totaalisesti imu kateissa. Liekö syynä sitten huono ohjaus.
 
Tytär
 
Näyttelijät tekevät kaikesta huolimatta hyvää työtä, poislukien Liana Liberton kesäteatterilta muistuttavaa näyttelemistä. Muutaman kerran ylinäyttely saa oksennuksen makua nousemaan kielelle, mutta onneksi neitonen pysyy naama kurtussa ja suu supussa suurimman osan elokuvan kestoa.
 
Bonuksia ei levyltä löydy, joten semihyvä toimintapätkä on Blu-ray-kiekon ainoa iloke.
Mainos