Mainos
Bethesda on ilmoittanut, että Falllout 4 saa ensi vuonna ilmaisen current-gen-päivityksen.

Xbox Series X/S:lle, PlayStation 5:lle ja PC:lle vuonna 2023 ilmestyvä päivitys sisältää useita uusia ominaisuuksia, jotka parantavat suorituskykyä.

Virallisen Fallout-sivuston blogikirjoituksen mukaan ilmainen päivitys tulee sisältämään ”suorituskykytilaominaisuuksia korkeita ruudunpäivitysnopeuksia varten, laatuominaisuuksia 4K-resoluution pelattavuutta varten, bugikorjauksia ja jopa bonus Creation Club -sisältöä”.

Mainos

Fallout 4:ää parannettiin viime sukupolven Xbox One X:lle, mikä mahdollisti pelin pyörittämisen 4K-tasolla ja 30 ruudun sekuntinopeudella.

Xbox Series X/S pystyy pyörittämään peliä ”FPS boost” -asetuksella, mutta vaikka tämä nostaa ruudunpäivitysnopeuden 60 kuvaa sekunnissa, se tiettävästi myös pudottaa resoluution 1080p:hen.

Tulevan päivityksen toivotaan mahdollistavan pelin pelaamisen sekä resoluution että ruudunpäivitysnopeuden parantamisen, eikä vain jompaa kumpaa.

Lisäksi julkistettiin Fallout 76:n 25th Anniversary Bundle, joka sisältää Vault Boy -muotokuvan, Shooting Target Suite -ampumakalustosarjan ja Lincloln’s Repeater Lever Action Skinin.

25th Anniversary Bundlen voi lunastaa 27. lokakuuta – 27. joulukuuta Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille tai 2. marraskuuta – 2. helmikuuta Amazon Prime Gaming -tilaajille.

Fallout debytoi vuonna 1997, ja sarjan viimeisin pääpeli, vuoden 2015 Fallout 4, on myös sen myydyin, sillä sen julkaisijan mukaan sitä on toimitettu maailmanlaajuisesti 12 miljoonaa kappaletta pelkästään julkaisupäivänä.

Sarjan viimeisin peli oli vuonna 2018 julkaistu verkkomoninpeli Fallout 76. Sen Expeditions-päivitys julkaistiin syyskuussa, ja se esitteli toistettavia tarinapohjaisia tehtäviä jopa neljän pelaajan ryhmille, jotka sijoittuvat ydinaseiden jälkeiseen Pittsburghiin.

Bethesda Game Studiosin johtaja Todd Howard kertoi hiljattain, että Fallout 5 on Starfieldin ja Elder Scrolls 6:n takana kehittäjän tuotantojonossa.

Mainos