Mainos

Lucky there is a Family Guy! Todellakin onneksi. Päivä piristyy kummasti, kun pääsee hetkeksi Quahogiin seuraamaan Griffinin perheen arkea. Family Guyn viides tuotantokausi on saatu vihdoin DVD:lle. Peter ja hänen monipuolinen perheensä tarjoavat viihdettä katsojille viiden ja puolen tunnin edestä. Vanhalle tyylilleen uskollinen sarja tekee taas satiiria niin tunnetuista näyttelijöistä kuin arkipäivän asioistakin. Seksiä, väkivaltaa ja huonoja vitsejä on luvassa koko paketin ajan.

Poika ja koira

Musikaalinumerot tuntuvat lisääntyvän kausi kaudelta. Ne myös monipuolistuvat ja ottavat mukaan koko perheen. Enää musiikki ei ole vain hetkellistä vaan se täyttää useamman minuutin pätkän koko jaksosta. Musikaalipätkät ovat tarttuvia, mutta välillä Family Guyn tapaan ne ovat hieman liian pitkiä. Meg ei edelleenkään saa kunniapaikkaa perheessä, joskin hänen pilkkaamisensa on ehkä hieman vähentynyt.

Mainos

3D

Kokonaisuutena nämä jaksot olivat hyvä paketti. Kaudet menevät hieman erilailla DVD kuin tv-lähetys muodossa. Tähän kokoomaan oli saatu kuitenkin kasattua 14 ihan mukiinmenevää pätkää. Alun jaksot olivat ehkä hieman hitaampia, mutta loppua kohden vauhti taas kiihtyy. Nyt vaan innolla odottamaan seuraavaa DVD-julkaisua, jottei Peterin tarttuva nauru ehdi unohtua mielestä.

SS

Mainos