Mainos

 DVD-boksi pitää sisällään kaksi Family Guy -elokuvaa, Blue Harvest ja jatko-osan Something, Something, Something, Dark Side.

 

Family guy on Simpsonien kaltainen tv-sarja, jossa keskiverto Jenkkiperhe viettää normaalia perhe-elämää keskisuuressa kaupungissa. Perheeseen kuuluu isä Peter, äiti Lois, lapset Meg, Chris ja ilkeä maailmanvalloitusta hautova vauva Stewie, sekä koira Brian.

Mainos

 

Molemmat elokuvat alkavat sähkökatkolla, joka estää perheen tv:n katselun, jonka seurauksena Peter alkaa kertoa "itse keksimäänsä" tarinaa, joka Blue harvestissa ihmeellisesti muistuttaa Star wars episode IV:tä ja Something, Something, Something, Dark Sidessä Star wars episode V:tä.

 

Elokuvien idea kuulostaa Star Wars -fanin/nörtin korvaan oikein mainiolta: Star Wars -triviaa ja nokkelia vitsejä. Periaatteessa elokuva toimittaa juuri tätä, mutta monta kertaa elokuvan aikana tulin huomanneeksi mehukkaan vitsin paikan, mutta se oli jostain kumman syystä jätetty käyttämättä. Lisäksi elokuvissa viljellään runsaasti homovitsejä, jotka alkavat ehkä jossain vaiheessa hiukan puuduttaa… Kuinka monta kertaa elokuvan aikana Obi-wan Kenobi voi ahdistella Lukea?? Elokuvat sisältävät kuitenkin runsaasti nokkelia vitsejä ja mahtavia dialogeja. Näistä dialogeista ja vitseistä huolimatta elokuvat jäävät hiukan vaisuiksi eivätkä ne jaksa kantaa loppuun saakka, jotain jäi puuttumaan.

Blue Harvest sisältää enemmän laadukkaita vitsejä, kun taas Something, Something, Something, Dark Side sisältää vähemmän parempia vitsejä. Kaiken kaikkiaan elokuvat kannattaa katsoa jos pitää Star Warseista tai Family Guy:sta, jos pidät molemmista ovat elokuvat pakko katsoa. Älä kuitenkaan lataa liikaa odotuksia tai tulet pettymään.

 

Extrat ovat kelvolliset. Molemmilla levyillä parikin eri kommenttiraitaa, making of ja raaka-animaatio -versiot elokuvista.

 

OK

Mainos