Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio sai uutta sisältöä ja lisää pukkaa maaliskuussa

Mainos
GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli saa toisen ilmaispäivityksensä nyt ja ensimmäisen pelilaajennuksensa 22. maaliskuuta.

Farming Simulator 22: Antonio Carraro Pack tuo peliin perinteikkään italialaisen valmistajan Antonio Carraron kymmenen uutta ajoneuvoa. Ne antavat pelaajille mahdollisuuden laajentaa kukoistavia viini- ja oliiviviljelmiään.

Kaikki uudet lisäykset mahdollistavat äärimmäisen ohjattavuuden erikoisolosuhteissa, joissa muut traktorit eivät pysty toimimaan. Antonio Carraron traktorien kompakti rakenne yhdistettynä tiukkoihin kääntöihin ja optimaaliseen näkyvyyteen joka puolelle tarjoaa parhaan kyvykkyyden jyrkissä rinteissä ja kapeissa tiloissa. Erityisen hyödyllisiä ovat kuljettajan käännettävät istuimet, joiden avulla maanviljelijät voivat vaihtaa suuntaa hetkessä.

Mainos

Farming Simulator 22: Antonio Carraro Pack -pelilaajennus tuli saataville 22. maaliskuuta. Se on myös osa erikseen hankittavaa ensimmäisen vuoden kausikorttia.

Nyt ilmestynyt ilmainen sisältöpäivitys versio 1.3 sisältää kahdeksan uutta konetta, muita ominaisuuksia ja optimointeja.

Hollantilainen valmistaja Ploeger esittelee uusimman nelipyöräisen itseliikkuvan lietesäiliöaluksensa, jota ei ole vielä edes tuotu markkinoille. Lisäksi Fendt IDEAL ParaLevelin ja Massey Fergusonin IDEAL ParaLevelin mukana tulee myös uusi jännittävä ominaisuus. Sähköinen kaltevuuden kompensointi mahdollistaa näiden harvesterien tehokkaamman käytön kaltevassa maastossa.

Farming Simulator 22 on saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille.

Mainos
Edellinen artikkeliGrid Legends -arvostelu – Keskinkertaista Codemastersia
Seuraava artikkeliHups! Amazon toimitti Gran Turismo 7 -pelejä jo viikkoa ennen julkaisua