Mainos
Erikoispoliisi Hobbs (Dwayne Johnson) on liemessä, kun Lontoossa tapahtuu ylitsepääsemättömiä rikoksia. Niinpä lihaskimppu päättää käydä kovalla kovaa vastaan "palkkaamalla" poliisin leipiin hurjapääjoukkion. Onnistunut kiinniotto takaisi tutulle hurjapääjengille rikosrekisterin nollaamisen, jonka vuoksi kaikilla on motivaatio kohdillaan. Eurorikollisten kiinnisaaminen tuottaa jenkkisankareille kuitenkin odottamatonta päänvaivaa, joten mistään helposta nakista ei ole kyse. Domin (Vin Diesel) päätä sekoittaa entisestään kuolleesta ylösnoussut ex-tyttöystävä Lettu… Letty (Michelle Rodriguez)
 
Hali
 
Justin Lin teki pari vuotta sitten ensimmäisen FF-ohjauksensa viidennen leffan muodossa. Se oli kenties sarjan paras osa. Kuudes Furious on kuitenkin edellisen toistoa, tylsemmällä tarinalla. Sen asetelma on typerä ja toteutus laahaava. Turhia ja venytettyjä kohtauksia on aivan liikaa.
 
Samoalainen Thor
Kutkuttavaa, melkein kuin Kristiina Wheeler olisi leffan toisessa poliisipääosassa.
 
Dwayne Johnson on roolissaan yllättävän hyvä. Lihasmassastaan ja hormoonihoidoistaan huolimatta mies osaa näytellä yli kahta ilmettä. Johnsonia on kovaotteisena poliisina kiva seurata. 
 
Vin Diesel puolestaan alkaa näyttää vanhalta, eikä hän edelleenkään osaa kuin kaksi ilmettä. Toinen on vakava ja toinen tekohymy. Dieselin roolisuoritusta on kiusallista katsoa, vaikka se aikaisemmin on toiminut ihan kohtuullisesti. Jotain on miehelle tapahtunut.
 
Tankki ja tissit
 
Bonuslaari on pullollaan herkkua toiminta- ja automiehille. Romuttamisen ja kilpa-ajojen saloja käsitellään useamman kulissientakaisen dokumentin avulla, eikä näitä ole suotta pilattu liiallisella kestolla. Kokonaiskestoa ekstroilla on kuitenkin peräti 50 minuuttia.
 
Fast & Furious 6 ampuu helvetisti yli. Se on loistavaa aivotonta viihdettä, mutta jokin siinä ontuu ja pahasti. Leffan alku ja loppu ovat loistavia, mutta keskivaihe on niin täyttä paskaa, että sen ylikelaaminen on jopa suotavaa.
Mainos