Mainos
Square Enix jatkaa Final Fantasy -pelien tiputtelua Switchille. Tällä kertaa vuuorossa on mainio Final Fantasy XII – The Zodiac Age.

Final Fantasy XII (2006) oli PS2-sukupolven viimeisiä pelejä. Jo silloin komealla grafiikalla ja upealla tarinalla kyllästetty peli hämmästytti ja hämmensi. Peli jakoi aikanaan mielipiteitä vahvastikin, eikä aikaansa edellä oleva uusi reaaliaikaisempi taistelutyyli ollut vannoutuneiden vuoropohjaisten taistelujen fanien mieleen. Nyt keskitytään Switch-porttaukseen, tästä linkistä löytyy kattavampi arvio itse pelistä.

Mainos

Kuin PS4-versio, mutta heikommalla grafiikalla

Tämä Switchille tehty versio on identtinen PS4-version kanssa, miinus tietty pienen pieni graafinen heikennys. Peli näyttää hyvältä sekä telkusta, että Switchin ruudulta.

Julkaisussa pelillinen ero PS4-versioon on mahdollisuus vaihtaa pelihahmojen zodiac-rooleja. Näin pelaaja voi kokeilla eri kombinaatioita ja löytää parhaat roolit tiimilleen. PS4-versioon ominaisuus saattaa tulla pävityksen myötä.

Final Fantasy XII on edelleen loistava peli ja Switchillä pelin saa kätevästi mukaansa. Jos ei ole peliä vielä pelannut, on ehkä Switch-versio paras mahdollinen juuri mukaan otettavuuden puolesta paras vaihtoehto, vaikkakin Xbox One X:llä peli on graafisesti ja ruudunpävityksellisesti paras. Lämmin suositus JRPG-tyylisten pelien ja hyvän tarinan ystäville.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Final Fantasy XII - The Zodiac Age
92 %
Edellinen artikkeliTässäkö on kaikkien aikojen paras VR-sotapeli?
Seuraava artikkeliYsärielokuvan Shang Tsung edustaa Mortal Kombat 11 -pelin lisärihahmona
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.