Mainos

Tripp (Patrick Dempsey) tulee pankkiin hoitamaan asioitaan ja jää flirttailemaan viehkon kassatädin Kaitlinin (Ashley Judd) kanssa. Kesken smalltalkin pankkiin astelee kuitenkin kaksi rottaista ryöstäjää Maapähkinävoi (Tim Blake) ja Hillo (Pruitt Taylor Vince). Samaan syssyyn tapahtuu jotain yllättävää sillä myös kommandopipoinen pankkiryöstäjäjoukko saapuu pankkiin. Kaikki ihmiset joutuvat panttivangeiksi ja ryöstäjät alkavat silmittömästi sotimaan pankin ryöstäjyydestä.

Rosvot

Jon Lucas, Scott Moore ovat molemmat Kauhea kankkunen -elokuvien käsikirjoittajia ja Flypaperissa se on havaittavissa. Omituiset tilanteet, hauskat hahmot ja yllätyksellisyys, salapoliisiratkaisuineen tekevät leffasta kiinnostavan.

Mainos

Stuart Little -ohjaaja Rob Minkoff on ollut kuitenkin väärä valinta ohjaajan pallille, sillä elokuva on loistavasta käsikirjoituksestaan huolimatta paikoitellen varsin väsyttävä. Monet kohtaukset on venytetty liian pitkiksi ja liiallinen lapsellisuus paistaa leffasta läpi. Jos tilalle olisi laitettu irstausta tai ällötystä, olisi leffan arvosana pompsahtanut ainakin yhden tähden korkeammalle.

Panttivangit

Blu-ray on ontto pakkaus, sillä se ei sisällä valikkoja saati ekstroja. Levyllä on pelkkä leffa, joten kaikki taustatieto elokuvasta on hankittava itse netistä.

KE

Mainos