Mainos

Joukko nuoria lähtee ajelemaan katutanssibailupartyn jälkeen kotia kohti ja törmää autollaan rekkaan, joka räjähtää välittömästi puskureiden kolahtaessa yhteen. Nuoret menehtyvät ja paikallinen pastori päättääkin yhdessä kaupungin oikeuden kanssa kieltää julkisen tanssimisen ja kovan musiikin soinnon kokonaan lailla.

Eräänä päivänä kaupunkiin saapuu bostonilainen teinipoika Ren MacCormack (Kenny Wormald), joka on intohimoinen tanssija ja anarkisti. Hänen enonsa antaa pojalle vanhan kuplaVolkkarin, jonka tämä korjaa alle aikayksikön. Poika joutuukin heti vaikeuksiin virkavallan kanssa liian lujan musiikin soiton vuoksi. Vaikeuksia tulee myös liiallisesta tanssimisesta ja perinteikkäistä ihmissuhdekuvioista.

Poitsu

Mainos

Footloose on vuoden 1984 Kevin Bacon -klassikon uudelleenfilmatisointi, joka on kaikessa korniudessaan yksi maailman noloimmista elokuvista. Elokuvassa tanssitaan omituisissa tilanteissa ja myötähäpeää aiheuttavia kohtauksia on aivan liikaa. Footloose saattaa voittaa jopa Idols-ohjelman ensimmäisen tuotantokauden alkukarsinnat.

chicksi

Elokuvan yksi käsittämättömimmistä kohtauksista oli tilanne, jossa Ren suuttuu, ajaa hylättyyn varastoon ja alkaa kiukuspäissään tanssimaan… ja voimistelemaan. Mitä v#%tua?! :0)

Rivitanssi

Bonusaineistoa löytyy ihan kivasti. Kommenttiraidassa puidaan re-makin hienouksia, poistetuissa kohtauksissa on leffan leimeimpiä hetkiä ja tuotannon saloja, haastatteluiden kera pääsee katsomaan making of -koosteissa.

Footloose on käsittämätön elokuva, joka on erittäin kliseinen ja hirvittävän noloa katseltavaa.

KE

Mainos