Mainos
Outo lisäkekavalkaadi tuo For Honoriin sopivasti uutta, mutta kannattaako siitä maksaa?

For Honor on Ubisoftin, viime vuoden maaliskuussa julkaisema taistelupeli, joka on Mr. Revideorin mukaan kuin lähitaisteluversio Rainbow Six Siegestä. For Honor lainaa isolla kädellä MOBA-genrestä ja lopputuloksena on todella toimiva, hyviä hermoja vaativa kolmannen persoonan verijuhla, jonka pääpaino on moninpelaamisessa, muita pelaajia tai tekoälysankareita vastaan.

Emopelin arvion voit lukea kokonaisuudessaan tästä. Tämä arvio keskittyy marssivan tulen lisäosaan. Lisäosaan, jossa toisiaan vastaan turpakäräjöivät viikingit, ritarit ja samurait.

Mainos

Ilmainen ja maksullinen – mitä eroa?

Marching Fire on kaksijakoinen setti. Toisaalta se on samanniminen ilmainen päivitys, joka tuo mukanaan neljä uutta hahmoa kiinalaisten Kung-Fu-leffojen melee-taistelumaailmasta Wu Lin -klaanin muodossa (ostettavissa pelin sisäisesti), Breach-moninpelimuodon, jossa puolet puolustaa linnaketta ja puolet hyökkää sinne massiivisine karttoineen, sekä pieniä ja isoja mekaanisia sekä grafiikallisia uudistuksia.

Samanniminen maksullinen lisäosa taas tuo mukanaan Arcade-pelimoodin, jossa pelaaja pääsee erilaisten random-tehtävien pariin hakkaamaan vihollisbotteja, sekä Wu Lin -klaanin tyypit avattuina.

Botteja vastaan pelatessa ei tarvitse kuunnella urputusta

Arcade-moodi on hyvä paikka kerrytellä expaa ja tehtävät vaihtuvine modifikaattoreineen ovat yllättävän mukavia. Eivät botit tietty tuo samaa fiilistä, kuin turpakäräjät oikean pelajaan kera, mutta eipä sitä online-vittuiluakaan aina jaksa kuunnella.

Hinta voi olla kovin suolainen, mutta jos pätevä bottien kanssa vääntäminen ja valmiiksi avatut hahmot kiinnostaa niin miksipä ei?

Breach linnanmurtajaiset tarjoilee hulvatonta mättöä massiivisten kolmen kartan kera, sekä näissä primääri ja sekundaaritavoitteiden, pikkubossien kera. Breach on todella hyvä lisä For Honorin moninpelimuotoihin. Uudet hahmotkin tuovat sopivan paljon uutta, neljän hyvin erilaisen uuden hahmon kera.

Lisäosan voi täten todeta olevan yllättävän onnistunut; ottipa pelaaja sitten pelkät ilmaiset herkut, tai maksulliset pläjäykset, on Marching Fire parasta uudistusta mitä For Honor olisi voinut toivoa.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
For Honor: Marching Fire
90 %
Edellinen artikkeliBlack Ops 4, Fortnite, Red Dead Redemption 2 saivat kansalaiset polttamaan Black Fridayna 4 miljardia dollaria
Seuraava artikkeliNäin pääset alkuun Red Dead Onlinessa
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.
for-honor-marching-fire-arvostelu-yllattavan-hauska-lisaosaOttipa sitten Marching Firen pelkät ilmaiset herkut, tai maksulliset pläjäykset on Marching Fire parasta uudistusta mitä For Honorille olisi voinut toivoa.