Mainos
Frendit-sarjan – ikonisen 1990-luvun komediasarjan fanit ovat olleet tietoisia tähti Matthew Perryn riippuvuusongelmista jo vuosia. Nyt, kun hänen muistelmateoksensa Friends, Lovers and the Big Terrible Thing julkaistaan, saamme tietää, miten kurja tilanne oli näyttelijällä, joka nauratti meitä jatkuvasti Chandler Binginä 10 vuoden ajan.

Näyttelijä avautui hiljattain siitä, miten huonosti asiat menivät sarjan kuvausten aikana, ja nyt Perry on muistellut aikaa, jolloin hänen työtoverinsa Jennifer Aniston otti hänet puheeksi riippuvuudestaan.

Matthew Perry puhui Diane Sawyerin haastattelussa, joka esitetään 28. lokakuuta ABC-kanavalla. Erikoisohjelman promossa puhutaan siitä, miten Perry sai tietää, että muut näyttelijät olivat tietoisia hänen ongelmastaan:

Mainos

Diane Sawyer: Jennifer sanoo: ”Tiedämme, että juot.
Matthew Perry: Niin. Kuvittele, miten pelottava hetki se oli.

Toimittaja luetteli huumeet ja alkoholin, joita Matthew Perry sanoi käyttäneensä tuolloin – metadonia, Xanaxia, litran vodkaa joka päivä ja 55 Vicodinia päivässä – joten ei ole yllättävää, että hän todennäköisesti yritti salata kaiken tämän viideltä näyttelijäkumppaniltaan.

Kaikille osapuolille on varmasti ollut vaikeaa, kun asiat menivät siihen pisteeseen, että Aniston koki, että hänen oli lähestyttävä Perrya. Kuulostaa myös siltä, että Jennifer Aniston puhui hänelle asiasta useampaan otteeseen, mitä Perry sanoi arvostavansa:

– Olen todella kiitollinen hänelle siitä, Perry tunnusti.

Perry kertoi myös kokeneensa erityista ahdistusta siitä, jos yleisö ei nauranut joillekin hänen vitseilleen.

Phoebe Buffayta esittänyt Lisa Kudrow sanoi, etteivät he tienneet, että hän oli niin sekaisin, ja Jennifer Aniston yhtyi myöhemmin antamassaan haastattelussa näihin tunteisiin sanomalla:

– En silloin ymmärtänyt sitä ahdistusta ja itsekidutusta, joka Matthew Perrylle aiheutui, jos hän ei saanut nauratettua. Nyt siinä on paljon järkeä.

Friends, Lovers and the Big Terrible Thing paljastaa varmasti monia mielenkiintoisia tarinoita näyttelijän Friends-vuosista sekä siitä, mitä sen jälkeen tapahtui.

Matthew Perry on sanonut, ettei hän aio kaunistella kokemuksiaan, ja hän puhuu riippuvuudestaan, menneistä suhteistaan ja tunteistaan näyttelijätovereitaan kohtaan – myös heidän vaikeimmista ajoistaan. Muistelmateos julkaistaan tiistaina 1. marraskuuta.

Mainos