Mainos
Sony on julkaissut God of War Ragnarök -kokeilujakson PlayStation Plus Premium -tilaajille.

Julkaisuhetkellä kokeiluversio näyttää olevan saatavilla vain Pohjois-Amerikassa, mutta odotettavissa on, että se laajenee myös muualle maailmaan.

Kokeiluversio tarjoaa PlayStation Plus Premium -tilaajille mahdollisuuden pelata koko PS4- ja PS5-peliä kolmen tunnin ajan.

Mainos

Ennen Ragnarökin julkaisua Sony kertoi, että vuoden 2018 God of War -uudelleenjulkaisu oli 23 miljoonalla myydyllä kappaleella yksi kaikkien aikojen suurimmista yksinomaan PlayStationille julkaistuista peleistä ja että se odottaa samanlaista tulosta myös jatko-osalta.

Sony väitti tässä kuussa, että God of War Ragnarökin myynti ylitti 11 miljoonaa kappaletta ensimmäisten 10 viikon aikana sen marraskuussa 2022 tapahtuneen julkaisun jälkeen, mikä tekee siitä Sonyn mukaan kaikkien aikojen nopeimmin myyneen ensimmäisen osapuolen nimikkeen.

Respawn.fi:n arvostelussa peli sai peräti 97 % arvosanan, jossa Juhani Kakko summaa pelistä seuraavaa:

God of War Ragnarök on pelatessa noussut yhdeksi vuoden 2022 lempipeleistäni ja menee helposti GOTY-listalle. Tarinallisesti ja pelillisesti se on niin tiukka paketti, ettei sen kankuista pääse edes sipuliruisleipäpieru karkuun.. Vahva suositus!

Mainos