Morgan Freeman, Michael Caine ja Alan Arkin päättävät kostaa amerikkalaiselle eläke- ja pankkijärjestelmälle heistaamalla paikallissäästöpankin.

Eläkeläispapparaiset Joe, Willie ja Albert saavat kuulla, että yhtiö, jonka palveluksessa he palvelivat elämästään 40 vuotta, on päättänyt siirtää kaikki toimintonsa Aasiaan ja täten eläkemaksujen maksaminen päättyy. Amerikkalaisen systeemin nurja puoli tulee pappojen iholle, kun tilit alkavat ammottaa tyhjyyttään. Joe (Michael Caine) kyllästyy pankkien kusetukseen ja päättää ideoida ryöstön, jolla ”omat” saataisiin takaisin.

Going in Style ei luonnollisestikaan ole uusi, originaali idea. Leffa on re-make vuoden 1979 versiosta, jota tähdittivät George Burns, Art Carney sekä Lee Strasberg.

Going in Style on hyväntuulinen herrasmieskomedia ja Ocean’s Eleven -leffa tyylinen ryöstöelokuva. Aivan yhtä jännästä tarinasta ei ole kyse, mutta varsin viihdyttävä Going in Style on silti. Mestarinäyttelijät Freeman, Caine ja Arkin pitävät huolen siitä, että elokuva pysyy absurdeinakin hetkinä uskottavana.

Elokuva maalailee ajoittain varsin masentaviakin kuvia ilmoille, joka saavat miettimään omaakin ikääntymistä sekä kyseisten tähtien ikää. Morgan Freeman on ehkä näyttänyt samalta viimeiset 60 vuotta, mutta kuolematon hänkään ei ole.

Ennalta-arvattavuus ja tylsät vitsit ovat elokuvan kehnointa antia. Yleisesti tarina on kuitenkin imuisa elokuvan tunnelma leppoisa.

Blu-rayn bonusvalikosta löytyy ainoastaan muutama poistettu kohtaus sekä ohjaaja Zach Braffin kommenttiraita.