Mainos
Rockstar on julkaissut Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionin Steamille, joka sisältää Steam Deck -tuen.

Julkaisija julkaisi kokoelman yllättäen Steamissa torstaina ja vahvisti samalla, että se tulee Epic Games Storeen myöhemmin tässä kuussa.

Mainos

Samaan aikaan julkaisun kanssa Rockstar järjestää Steamissa julkaisijan alennusmyynnin, johon kuuluu 50 prosentin alennus Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionista.

Pelin julkaisuvaiheessa uusintaversioita kritisoitiin voimakkaasti huomattavasta määrästä teknisiä ongelmia sekä ”tahattomista” asiakirjoista, joita löytyi pelitiedostoista, kuten lisensoimattomasta musiikista ja kehittäjän muistiinpanoista, minkä vuoksi PC-versio vedettiin väliaikaisesti pois myynnistä.

Julkaisuongelmista huolimatta viime vuoden helmikuussa jaetut myyntiluvut kertoivat, että peliä oli myyty jopa 10 miljoonaa kappaletta sen julkaisun jälkeen.

Take-Two ei ole vahvistanut GTA: The Trilogy – Definitive Editionin tarkkoja myyntilukuja, mutta toimitusjohtaja Strauss Zelnick väitti viime vuonna, että kokoelma on menestynyt ”loistavasti” julkaisunsa jälkeen.

Yhtiön kolmannen vuosineljänneksen tulospuhelun aikana Zelnick sanoi, että peli oli ”ylittänyt huomattavasti” julkaisijan kaupalliset odotukset.

Mainos