Mainos
Grand Theft Auto VI:n odotus jatkuu. Valitettavasti emme vieläkään tiedä, milloin Rockstar Games aikoo virallisesti julkistaa pelin. Voisiko se olla jo vaikka tämän vuoden Summer Game Festin tähti?

Rockstar Games joutui viime vuonna suuren verkkohyökkäyksen uhriksi, jonka aikana vuodettiin yli tunnin verran GTA VI:n kehitysmateriaalia sekä lähdekoodia ja kuvakaappauksia.

Viime päivinä verkkoon ilmestyi näennäisesti uusi pätkä co-op-tarinatilan kuvamateriaalia, joka sittemmin on myös poistettu verkosta.

Mainos

GTA 6 Story Co-op
by u/dlovan666 in GTA6

Fanit ovat kokoontuneet Redditiin ja GTA Forums -palveluihin keskustelemaan siitä, että pelisarjaan tarvittaisiin lisää yksinpelitukea.

Gfinity Esportsin mukaan Reddit-käyttäjä kamas333 on huomauttanut, että heidän kaltaisiaan pelaajia on, jotka rakastavat pelisarjaa, mutta vihaavat ”griefereitä” ja ”pausen mahdollisuutta ja checkpointtien puutetta”, jotka kuuluvat GTA Onlinen pelaamiseen.

– Ainoa ongelma on, että jos et pelaa pelin online-osaa, et pääse käsiksi joihinkin pelin parhaista DLC:istä.

Niinpä kamas333 ehdotti, että yksinpelaajien pitäisi voida ostaa GTA VI:een liittyviä online-DLC:tä maksua vastaan, jotta he voisivat pelata niitä yksinpelin offline-muodossa.

– Kuvittele, että DLC-tarinasisältö olisi saatavilla myös tavalliseen GTA VI:een. Toisaalta online-pelaamista suosivat pelaajat voisivat jatkaa pelaamista nykyiseen tapaan ja toisaalta yksinpelaajat voisivat avata uutta sisältöä jonkinlaista maksua vastaan. Offline-pelaajana maksaisin mielelläni uusista tehtävistä ja sisällöstä ilman verkkopelaamisen asettamia rajoituksia, kamas333 kommentoi.

Fanit ovat jo nyt epäileväisiä.

TheBishopDeeds kirjoitti: ”GTA 6:n yksinpeli ei todennäköisesti saa mitään lisäsisältöä.”

zlee415 lisäsi: ”Näen yksinpelituen saatavana vain, jos he tekevät co-opin mikrotransaktioiden avulla, mitä tahansa he keksivätkin.”

Dlnkrg sanoi: ”Jos GTA:n seuraava nimike sisältää tuollaista rahanmuodostusta, aion heittää heitä kivillä.”

Niin tai näin, kaikki edellä mainitut ovat toistaiseksi vielä spekulaatiota. Varmaa on, että GTA 6 tulee kuitenkin ottamaan paljon ominaisuuksia Red Dead Redemption 2:sta ja kehittää jälleen uusia innovaatioita, joista Rockstar Gamesilta ollaan jo saatu vahvistus. Tosin juuri näin epämääräisesti ilmaistuna.

Mainos