Mainos
Red Dead Redemption -sarjan käsikirjoittaja Michael Unsworth on ilmoittanut lähtevänsä kehittäjä Rockstar Gamesista 16 vuoden työskentelyn jälkeen.

Kuten GTAForums-käyttäjä Rucke huomasi, Unsworth päivitti hiljattain LinkedIn-profiiliaan ilmoittaakseen, että hän on jättänyt yhtiön.

Entinen käsikirjoitusjohtaja oli työskennellyt käytännössä kaikkien Rockstarin suurten julkaisujen parissa viimeisten 16 vuoden aikana. Erityisesti hän on yksi vain kolmesta käsikirjoittajasta, jotka ovat olleet vastuussa molempien Red Dead Redemption -pelien tarinoista (Rockstarin perustajan Dan Houserin ohella).

Mainos

Unsworth on myös kirjoittanut dialogin Grand Theft Auto V:ssä ja IV:ssä, Max Payne 3:ssa, LA Noiressa, Midnight Clubissa ja muissa.

Rockstar Games, joka on nyt 24. toimintavuotensa aikana, on nähnyt useita korkean profiilin lähtijöitä viime vuosina.

Vuonna 2020 Grand Theft Auton veteraanikirjoittaja ja tuottaja Lazlow Jones jätti yhtiön. Jones oli työskennellyt sarjan parissa lähes 20 vuotta, ja hänet tunnetaan parhaiten sarjan hahmojen ja satiiristen radioasemien dialogin tuottamisesta sekä GTA V:n Chattersphere– ja Fame or Shame -ohjelmien juontajana.

Rockstarin luova johtaja, Dan Houser jätti studion samana vuonna. Vuonna 2016 lähti myös Rockstar Northin vaikutusvaltainen johtaja Leslie Benzies.

Rockstar Gamesin emoyhtiö Take-Two vähätteli Houserin lähdön vaikutusta helmikuussa 2020 ja vakuutti, että ”asiat eivät voisi olla paremmin” Grand Theft Auto -studiossa.

Rockstarin omistaja on hiljattain ennustanut myynnin voimakkaan nousun seuraavan, huhtikuussa 2024 alkavan tilivuoden aikana ”useiden uraauurtavien pelien” julkaisun ansiosta, mikä on johtanut spekulaatioihin, joiden mukaan GTA 6 voitaisiin julkaista tänä aikana.

Yhdessä pelialan näkyvimmistä tietovuodoista yli tunti GTA 6:n kehitysmateriaalia julkaistiin verkossa viime syyskuussa, jolloin pelaajat saivat ensi kertaa nähdä yhden kaikkien aikojen myydyimpien pelien jatko-osan.

Mainos