Mainos
Absurd Ventures, Rockstarin perustajan Dan Houserin uusi transmediayhtiö, on julkistanut ensimmäiset projektinsa.

Vuonna 2024 lanseerattavat kaksi ensimmäistä ”universumia” ovat American Caper, joka aloittaa elämänsä graafisena romaanina, ja A Better Paradise, joka on audio fiction -sarja.

”American Caperin keskiössä on kaksi tavallista, pahasti vaurioitunutta amerikkalaista perhettä korruptoituneen bisneksen, taitamattoman politiikan ja kömpelön rikollisuuden maailmassa”, Absurd tiedotti.

Mainos

Graafisen romaanin kuvituksesta vastaa sarjakuvataiteilija Simon Bisley.

A Better Paradisea kuvataan ”eksistentiaaliseksi jännitystrilleriksi, joka sijoittuu lähitulevaisuuteen”. 12-osainen sarja tuotetaan yhdessä QCODE Median kanssa.

Rockstar Games vs Absurd Ventures?

Houser perusti Rockstarin vuonna 1998 yhdessä veljensä Samin, Terry Donovanin ja Jamie Kingin kanssa.

Houser oli avainhenkilö monien yhtiön menestyneimpien pelien takana, sillä hän on kirjoittanut tai ollut mukana kirjoittamassa lähes kaikkia Grand Theft Auto ja Red Dead Redemption -sarjojen pelejä sekä Bully– ja Max Payne 3 -pelejä.

Houser jätti Rockstarin vuoden 2020 alussa ja ilmoitti Absurd Venturesista aiemmin tänä vuonna. Sen verkkosivujen mukaan yritys on mukana luomassa pelejä, elokuvia ja televisiota, animaatiosarjoja, äänikirjallisuutta ja sarjakuvia/graafisia novelleja.

– Rakennamme Absurd Venturesia luodaksemme uusia universumeja ja kertoaksemme hienoja tarinoita, missä ja miten vain voimme, Houser sanoi kesäkuussa.

Hiljattain tuli ilmi, että Rockstarin veteraanit Lazlow Jones ja Michael Unsworth työskentelevät Houserin kanssa Absurd Venturesissa.

Mainos