Mainos

Malcom (Martin Lawrence) joutuu jälleen kerran ripustamaan ylleen lihavan maatuskan valeasun, kun hänen poikansa (Brandon T. Jackson) todistaa murhan. Jäljet johtavat tyttökouluun. Malcomin poika Trent joutuu myös pukemaan vale-asun päällensä ja niin nämä kaksi naista soluttautuvat hysteeriseen taidetyttökouluun.

Isä ja poika
Niinkuin isä, myös poika…

Hamekyttä 3 vaikuttaa jo ennakkoon kamalalta. Pääosissa semi hassu Martin Lawrense ja Percy Jackson: Salamavaras -elokuvasta tuttu Brandon T. Jackson. Onneksi itse leffa ei ole lainkaan niin huono, mitä traileri ja ennakkokäsitys antaa olettaa. Kyseessä on oikeasti hauskoja läppiä ja hyviä tilanteita sisältävä, vauhdikas toimintakomedia.

Mainos

Valeasut
…naiseksi sitä on pukeuduttava, kun rosvojoukko ahdistelee.

Loppujen lopuksi hivenen Disneymäinen juoni toimii ihan kelvollisesti. Tarina on ennalta-arvattava ja paikoitellen hieman nolo. Huumori on kuitenkin toimivaa ja tämä saa nolotkin kohtaukset unohtumaan kohtuullisen tehokkaasti. Mistään mestariteoksesta ei kuitenkaan ole kyse, mutta jos parempaakaan ei ole tarjolla, on Hamekyttä 3 oiva vaihtoehto vaikka Gulliverin matkojen tilalle.

Tytöt
Tyttökoulun kuumat tytöt saavat Trentin mieskunnon heräämään.

Blu-ray sisältää itse leffan lisäksi joukon perusekstroja, joiden joukossa on pitkästä aikaa ensimmäinen oikeasti hassu gagreel. Järeämpi BD-paketti sisältää myös DVD:n ja digital copyn.

Hamekyttä 3 on ihan ok tapa viettää hauska aivot narikkaan ilta. Se uppoaa kuitenkin parhaiten teineille.

KE

Mainos