Mainos
HBO:n The Last of Us on yksi yhtiön kaikkien aikojen striimatuimmista sarjoista.

Warner Bros Discoveryn tuoreiden taloudellisten tulosten mukaan sarja tavoitti yli 30 miljoonaa käyttäjää HBO Maxilla. Se on myös palvelun katsotuin sarja Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

On syytä huomata, että HBO Max -palvelu ei ole saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa Sky lähettää sarjaa, joten kokonaislukumäärä on todennäköisesti paljon suurempi.

Mainos

Ainoa sarja, jotka on saanut enemmän katsojia alustalla, ovat Game of Thronesin seitsemäs ja kahdeksas kausi. Näin ollen The Last of Us on HBO:n katsotuin täysin uusi sarja.

Jatkoa piisaa

HBO ilmoitti, että The Last of Us on uusittu toiselle kaudelle vain kaksi ja puoli viikkoa ensimmäisen kauden yhdeksän jakson jälkeen, joka päättyi maaliskuussa.

Aiemmin tänä vuonna tuottajat Craig Mazin ja Neil Druckmann vahvistivat, että sarjaan tehdään myös kolmas kausi vihjaamalla, että toinen kausi ei pystyisi sisältämään koko The Last of Us Part 2 -pelin tarinaa.

Fanit saattavat joutua odottamaan pari vuotta saadakseen tietää, mitä toisella kaudella tapahtuu.

Sarjan ensimmäinen kausi julkaistaan myös fyysisesti tänä kesänä. Kaikki yhdeksän jaksoa julkaistaan 4K Ultra HD:lla, Blu-raylla ja DVD:llä 18. heinäkuuta.

Mainos