HBO:n The Last of Us -sarjan toista osaa ylistetään – kolmas jakso sai trailerin

Mainos
HBO on julkaissut ennakkotrailerin The Last of Us -tv-sarjan kolmannesta jaksosta.

Yllä katsottavissa oleva teaser sarjan seuraavasta jaksosta esittelee Billin ja Frankin, kaksi pandemian jälkeistä selviytyjää, jotka elävät yksin omassa eristetyssä kaupungissaan.

Billiä esittää Nick Offerman, joka tunnetaan parhaiten Parks and Recreation -sarjan Ron Swansonin roolista, kun taas Frankia esittää Murray Bartlett (The White Lotus).

Mainos

Naughty Dogin menestyksekkääseen PlayStation-sarjaan perustuvassa HBO-sovituksessa Pedro Pascal näyttelee salakuljettaja Joelia ja Bella Ramsey Ellietä, 14-vuotiasta tyttöä, jolla saattaa olla parannuskeino tappavaan loisvirukseen, joka on pyyhkäissyt maailmaa.

Kriitikoiden hyvin vastaanottama adaptaatio on tiettävästi kaiken kaikkiaan hyvin uskollinen The Last of Usille, vaikka sen sanotaankin sisältävän ”joitakin radikaaleja muutoksia pelin tarinaan, jotka järkyttävät ja kenties haastavat faneja”, mukaan lukien Billin tarinaan liittyviä muutoksia.

Sarjan ensimmäinen jakso sai huippuarvosanat IMDb:ssä, sillä se oli hyvin uskollinen alkuperäiselle pelille. Myös toinen jakso kerää kehuja.

Uudet jaksot saavat ensi-iltansa sunnuntai-iltaisin HBO Maxilla.

Mainos