Mainos

Scott Voss (Kevin James) on yläkoulun luokanopettaja, joka myöhästelee töistä ja luistaa opetuksen tasosta. Kun koulun rehtori paljastaa koulun talouden olevan miinuksella ja tämän vuoksi irtisanotaan musiikinopettaja, päättää Voss ryhditäytyä ja alkaa kahmimaan koulun kassaan puuttuvaa 50 000 dollaria. Helpoin tie rahankeruuseen näyttää olevan Mixed-Martial Arts -vapaaottelu, jonka jokaisesta taistelusta rahaa kilahtaa kassaan useampi tonni. Vaan kuinka monta ottelua kestää pullukan miehen hauras ruumis, kun vastustajat kovenevat toinen toisensa perään.

 

Luokka

Mainos

 

Here Comes the Boom on hyväntuulinen ja khan hauskasti toteutettu komedia, jonka sisällä piilee suuri opetustarina. Leffan kohderyhmänä on selkeästi yläkouluikäiset nuoret, joiden alitajuntaan leffa yrittää upottaa auttamisen mahtavaa sanomaa.

 

Terkkari

 

Here Comes the Boom on kelpo komedia, joke ei tosin juurikaan naurata. Se on kuitenkin ihan mukiinmenevää katsottavaa, joka ei puuduta tylsyydellään.

 

Kevin James on jälleen samanlaisessa roolissa, kuin joka kerta, eikä tuo opettajan hahmoonsa mitään ennennäkemätöntä. Myös sivuhahmot loistavat yksinkertaisuudellaan.

 

MMA

 

Bonuspuolelta löytyy naurukelaa ja niitä perinteisiä kulissien takaisia materiaaleja. Näiden lisäksi tyrkyllä on myös oikeiden UFC-ottelijoiden haastatteluja.

 

Kristian Eloluoto

 

Mainos