Mainos

Becky Bloomwood (Isla Fisher) on trenditietoinen toimittaja, jonka suuri haave on päästä New Yorkin kuumimpaan muotilehteen trenditoimittajaksi. Paikka menee kuitenkin nenän edestä parempiin suihin, mutta mukava respamies ehdottaa saman konsernin talouslehden vapaata paikkaa. Becky tarttuu tilaisuuteen, koska sillä saa jalan konsernin oven väliin. Beckyllä on myös suuri pahe. Hän rakastaa shoppailua, ja ostaa kaikkea ihanan turhaa, ja luottokorttilaskut seuraavat ikävän perästä. Käy ilmi että velkaa on kasaantunut 16.000 dollaria, ja vittumainen perintätoimiston setä haluaa rahansa takaisin. Becky yrittää paeta velkojaa, toimittaa talouslehteä ja sattumalta vielä ihastuu pomoonsa. Soppa on sekoitettu ja siitä alkaa romanttinen shoppailuseikkailu.

 

Himoshoppaajan salaiset unelmat on taas yksi turha tusinakomedia naisen maailmasta, joka ei tuo maailmaan mitään uutta. Jos elokuvassa olisi perintätoimisto saanut Beckyn kiinni, poistanut luottotiedot ja vienyt naisen linnaan, olisi leffa ollut huomattavasti realistisempi ja mielenkiintoisempi. Nyt se on sitä samaa huttua mitä jokainen romanttinen komedia on. Se ei erotu massasta, eikä sitä jaksa torkahtamatta katsoa kokonaan putkeen. Jos allekirjoittanut olisi nainen olisi tilanne varmasti toinen.

Mainos

 

Blu-ray levyllä oleva leffa on teknisesti melkeinpä parasta antia tähän mennessä. Kuvan laatu on todella uskomatonta. Sitä voi tarkkailla aivan vierestä, bongaten tuhansia yksityiskohtia. Ääniraitanakin tarjoillaan DTS HD Master Audio, vaikkei leffan äänissä toisaalta ole mitään erikoista. Puhetta ja musiikkia höystettynä muutamalla äänitehosteella. Bonuksina levyltä löytyy turvalliset Behind the scenes dokkari, mokakooste ja poistetut kohtaukset. Lisäksi tarjoillaan vielä 3 musavideota, jotka ovat leffan tavoin verrattavissa kuivaan kakkaan.

 

Leffa naisille naisilta. Osta omaksi jos olet himoshoppaaja, älä katso jos olet hetero mies. Leffan ainoa tähti tulee suomalaisesta Janne Virtanen -hamosta ja lopussa hänelle suomeksi esitellystä henkilöstä lauseilla "Tässä on **** han on kuluisa ilo tyto".

 

 

KE

 
Mainos