Mainos

 

Charles Bronson (Dax Shepard) ja Annie Bean (Kristen Bell) ovat rakastuneita. He elävät pienessä, leppoisassa californialaiskylässä, jossa maaseudun rauha pikkukaupungin soma tunnelma kohtaavat. Charles puhuu kauniita Annielle ja rakkaus kukoistaa. Annie on kuitenkin saamassa kenkää opettajantyöstään ja häntä suositellaan Los Angelesiin vastaavaan tehtävään. Annie haluaa lähteä, mutta Charles ei. Tämä aiheuttaa pientä kitkaa, joten Charles tulee asiassa vastaan ja päättää sittenkin lähteä neidon matkaan. Ajomatkalla enkelten kaupunkiin, käykin ilmi, että Charles onkin joku aivan muu kuin mitä on antanut ymmärtää. Huumejengi saa vihiä Charlesin liikkeistä ja takaa-ajo elämästä ja kuolemasta voi alkaa.

 

Mainos

Rakkaus

 

Hit & Run on takaa-ajotoimintaa ja romanttista draamaa omituisesti sekoittava komedia. Siinä mennään välillä niin että tukka lähtee päästä ja välillä on aikaa pysähtyä selvittelemään elämänarvoja. Toistaalta siinä on myös ripaus komediaa josta vastaa melkeinpä yksin Tom Arnold. Näin epäselvä kattaus kaikkea ei vain toimi. Takaa-ajokohtaukset ovat näyttäviä ja cooleja, mutta kaikki muu tuntuu tylsältä ja kummalliselta.

 

Arnold

 

Bonuspuolelta ei löydy mitään. Jotain kivaa taustainfoa olisi ollut kiva saada, sillä tällaisenaan Hit & Run on varsin turha tekele, jonka suurin ja paras anti on ehdottomasti autohurjailun saralla.

 

KE

 

 

Mainos