Mainos

 

1900-luvun kovin mestariohjaaja Alfred Hitchcock oli aikansa legenda, jonka elokuvat ovat timanttia vielä tänäkin päivänä. Hitaasti tempoilevat herkkupalat nappaavat kaikki otteeseensa helposti ja dynaaminen I- tai J-sukupolvenkin edustaja jää nalkkiin.

 

Mainos

Hitchcockin 13 menestysleffaa on nyt koottu yhteen pakettiin, joka sisältää edesmenneen trillerikuninkaan parhaista parhaat teokset.

 

mv

 

Paketista löytyy siis Revitty esirippu, Marnie – vaarallisella tiellä, Vertigo – Punainen kyynel, Mies joka tiesi liikaa, Mutta… kuka murhasi Harryn?, Takaikkuna, Topaz, Perintö, Frenzy, Viidennen kolonnan mies, Epäilyksen varjo, Linnut ja Köysi. Hullu määrä herkkuja ja kaikki ensi kertaa teräväpiirtoisena!

 

Kultkutri

 

Mikä parasta, jokainen leffa on onnistuttu käsittelemään teräväpiirtokiekolle todella hyvin. Elokuvista erottaa yksityiskohtia, joita aikaisemmin Suomessa on voinut nähdä vain elokuvateattereissa vuosikymmeniä sitten. Tämä ei luonnollisesti tee hyvää kaikille elokuville, sillä esim. Linnut-elokuvan trikkikuvat erottuvat harmittavaisen hyvin. Tämä on toki osa nostalgiaa, joten se on hyvinkin anteeksiannettavaa.

 

Linnut

 

Jos Alfred Hitchcockin elokuvat ovat lähellä sydäntä, on tämä kokoelma pakkohankinta. Leffojen tekninen täydellisyys on jopa DTS-ääniraidankin puolesta alkuperäistä parempi, joten tämän lähemmäksi alkuperäistä leffateatteriesitystä ei pääse. Hitchcock Collection on oiva lahjaidea myös pukinkonttiin.

 

KE


Osta kokoelma tästä.

Mainos