Mainos

Cal (Steve Carell) on hyväsydämminen, täydellinen perheenisä, joka saa kullaa vaimoltaan illallispöydässä karun faktan. Vaimo (Julianne Moore) haluaa erota. Cal menee tästä aivan sekaisin ja masentuu yhtäkkiä syvästi. Vaimo paljastaa vielä rakastelleensa työkaverinsa David Lindhagenin (Kevin Bacon) kanssa, jonka Calkin on joskus tavannut. Mies muuttaa välittömästi pois kotoaan ja ajautuu lähibaarin kanta-asiakkaaksi. Viikkoja toimintaa sivusta seurannut pelimies Jacob (Ryan Gosling) päättää puuttua avuttoman miehen tilanteeseen. Hän pyytää Calin seurakseen ostariin, jossa vaihdetaan herran kauhtunut lookki uuteen, trendikkääseen. Lisäksi mies opettaa Calille, miten naisten kanssa tulee oikeasti toimia. Niinpä Cal huomaa pian saavansa sänkyynsä useita eri naisia, mutta oma rakas vaimo tuntuu silti olevan yksi muiden yli. Myös Calin ja Emilyn lapset toivovat vanhempiensa palaavan yhteen.

Soppaa kun sekoitetaan vielä rakastuneella lapsenvahdilla, lapsenvahtiin ihastuneella pojalla, ja pelimiehen ja yhden kauniin tytön (Emma Stone) suhteella, alkaa rakkautta olemaan ilmassa sen verran, että kyllä tästä hämmentävä tarina saadaan aikaiseksi.

Luokassa

Mainos

Crazy, Stupid, Love. on loistava elokuva. Se on täynnä draamaa, huumoria ja ihan opettavaistakin materiaalia. Parhaiten siinä kuitenkin toimii monta samanaikaista tarinaa. Juuri kun yksi alkaa puuduttamaan, hypätään toiseen, täysin uuteen seikkailuun. Kun se alkaa jauhamaan paikoillaan, hypätään taas edelliseen, tai jopa kolmanteen tai neljänteen tarinaan.

Neuvonanto

Elokuvaa tähdittää juuri oikea casting. Kaikki ovat alansa parhaita, eikä uskottavuusongelmia ole yhtään. Steve Carell tuo leffaan ripauksen hulvattomuutta, Ryan Gosling tuo miehekästä karismaa, Emma Stone tuo miehille silmäkarkkia, Julianne Moore vakuuttavaa näytelmää ja lapsitähdet hyviä tilanteita.

Hölmö hullu rakkaus on loistava komedia, jota ei kannata jättää katsomatta.

KE

Mainos