Mainos

USA:n valtion virkamies on kaapattu thaimaalaiseen viidakkovankilaan ja presidentiksi noussut Tug Benson (Lloyd Bridges) on toimeton. Niinpä hän päättää palkata neuvonantajansa vinkin johdosta vanhan tuttunsa Topper Harleyn (Charlie Sheen) salaisen pelastusoperaation johtajaksi. Topper kasaa joukkonsa ja lähtee sotilastehtävään, josta ei hikeä ja ammunitionia puutu

Presidentin kanslia

Hot Shots 2 on yksi niistä harvoista jatko-osista, jotka pystyvät päihittämään esiosansa. Ohjaaja on sama, läpät ovat parempia ja tehosteet toisesta maailmasta. Aikansa menestyselokuvien parodioinnin ohessa Hot Shots kakkosella on myös aivan oma tarinansa ja omat juonikoukeronsa. Tämä elementti puuttuu nykyisistä crazykomedioista kokonaan. Scary Moviet ja Epic Moviet kun esimerkiksi nojaavat puhtaasti toisten elokuvien tarinaan ja unohtavat kokonaan omansa.

Mainos

Luomi

Hot Shots 2 on hauska, viihdyttävä ja toimiva komedia, joka pitää nähdä. Sen taustalta löytyy Mies ja alaston ase -elokuvien tuotantoa, joten jos näistä diggailee, rakastaa varmasti Shotsiakin.

Bonuslaatikosta löytyy kaksi dokumenttia kulissien takaa. Toinen kestää 10 minuuttia ja toinen samanmoinen puolituntinen on puhuttu kokonaan espanjaksi. Wtf?!?

Kaikesta huolimatta Hot Shots 2 -Blu-ray on loistava komediaviihdepaketti.

Mainos