Mainos

Adam (John Cusack), Jacob (Clark Duke), Nick (Craig Robinson) ja Lou (Rob Corddry) ovat nelikymppisiä kaveruksia jotka päättävät tehdä poikamiesviikonloppuretken nuoruuden bilemekkaan, Pohjois-Amerikan vuoristoille. Kaikki on kuitenkin muuttunut 80-luvusta. Bilekaupungista on tullut autio, rähjäinen lotjake. Silloinen bailuhotelli on muuttunut kammottavaksi kotteroksi. Koska pojat ovat kuitenkin varanneet huoneensa ko. hotellista, päättävät he viettää ikimuistoisen illan vetämällä kalsarikännit.

Illan suussa jotakin outoa kuitenkin tapahtuu, sillä venäläistä kaljaa kaatuu poikien poreammeen ohjainyksikköön. Poreamme sekoaa ja koko jengi joutuu vuoteen 1986.

Poreamme-aikakone

Mainos

Menee hetki kun herrat ymmärtävät mitä on tapahtunut, ja aikajatkumon rikkoutumisen pelossa, he päättävät yhteistuumin toistaa kaiken mitä heidän nuoruudessaan tapahtui, sen sijaan että yrittäisivät paikata nuoruuden mokansa.

Nick joutuu pettämään vaimoaan menneisyydessä.

Hot Tube Time Machine yrittää epätoivoisesti jäljitellä huippusuosittua Kauhea kankkunen -elokuvaa lisäen siihen twistin yliluonnollisuutta ja teinikomediaöveriä. Tämä kaava ei kuitenkaan ole mikään kultakaivos, sillä Kauhean kankkusen tasolle ei tämä leffa yllä millään.

Vitsit ovat kohtalaisen kuluneita, paria hassun hauskaa kaskua lukuunottamatta. Näyttelijät ovat ihan ok, mutta eivät yhtään sen enempää. Pojat ovat perushauskoja pelleilijöitä.

Leffan soundtrack painottuu kasarihitteihin, mutta myös muutama 2000-luvun hittibiisi on tungettu väkisin mukaan. Kyseiset biisit on tietysti kuultu loputtoman monesti, eivätkä ne tuo lainkaan lisää sisältöä tai tunnelmaa elokuvaan.

Nick ja Adam

Blu-ray -version kuva on loistelias. Yksityiskohtia on miljoonia ja ääniraita naukuu DTS:n voimin hienosti. Bonuksiakin löytyy yllättävän paljon, joihin pääsee käsiksi vasta leffan päätytyttyä. Joukossa on mukana runsaasti mm. poistettuja ja vaihtoehtoisia kohtauksia.

Poreamme-aikakone -elokuva on ihan jees hömppäviihdettä, mutta paljon parempiakin lajityypin edustajia on tarjolla.

Mainos