Mainos
Hotel Transylvania on Sonyn oma vastine Disneyn, Dreamworksin ja Foxin animaatiosuosikkisarjoille. Nyt elokuva on saanut kolmannen osansa, joka vie kauhun ja hirviöt merille.

Elokuvan tarinassa tuttu vampyyriperhe lähtee hirviö-entouragensa kanssa lomamatkalle oletettavasti Turun Pansiossa valmistetulle ritseilijälle. Vuosisatoja ilman naista ollut Kreivi Dracula ihastuu oikopäätä laivan kapteeniin, jolla on kuitenkin mielessä koko hirviökatraan raaka surmaaminen.

Mainos

Yllättävä ja hauska

Hotel Transylvania 3 vie elokuvasarjaa jälleen täysin uuteen suuntaan. On ilo todeta, että elokuvat ovat jokainen erilaisia seikkailuja, eikä vanhaa kierretä niin paljon kuin olettaisi.

Elokuvan tarina soljuaa rivakasti, eikä leffa ole kestollakaan pilattu. Leffa on jälleen pullollaan easter egg -kuvastoa muista leffoista ja popkulttuurista. Lisäksi elokuvan urpo huumori onnistuu kiertämään niin laajan skaalan eri naurettavuuksia, että aikuinenkin hörähtää muutaman kerran nauramaan. Hotel Transylvania 3:n voikin todeta olevan hauskempi kuin moni aikuisille suunnattu komedia.

Ekstroissa viihdettä lapsille

Blu-ray:n extroista löytyy perusnivaska lisämateriaalia; kaksi minileffaa, seitsemän karaokebiisiä, tanssi mukana -klippejä, monsterimeikkitutoriaali ja ääninäyttelijöiden esittelyvideo. Ihan ookoo lisuketta yli seitsemänvuotiaille katsojille.

Hotel Transylvania 3 on hauska animaatio, joka kestää helpostii uudelleenkatseluja ja piristää elokuvasarjaa aivan uudenlaisella jatko-osatarinalla.

Mainos