Mainos
Monsterit ovat loman tarpeessa, ja kun tämä lössi lähtee risteilylle, ei siitä hubaa ja hulvatonta menoa puutu!

Kreivi Dracula (Jukka Rasila), kaverien kesken “Dracu”, on loman tarpeessa ja niin ovat hänen monsterikaverinsakin. Van Helsingin (Jarmo Koski) periksiantamattoman vainon päättyessä meren syvyyteen, on Monstereilla näennäisesti kerrankin aikaa lomailuun.

Dracun tytär Mavis (Yasmine Yamajako) järjestää isälleen, perheelleen ja muille Monstereille yllätysloman; risteily vain monstereille tarkoitetulla risteilylaivalla kohti vastalöydettyä tarunhohtoista Atlantista. Dracun sydäntä kalvaa tyhjyys. Hänen vaimonsa mentyä edes, on hänen elämänsä ollut vailla tingiä, monsterien sitä ainoaa oikeaa. Hehkeän kapteeni Erickan (Krista Kosonen) iskiessä silmänsä Dracuun, alkaa myös Kreivi itse tuntea liikehdintää rintakehässään. Onko risteily, vain kuin hotelli merellä, niin kuin Dracu sanoo, vai onko matkalla Atlantikselle syntymässä jotain legendaarisempaa?

Mainos

Samaistumispintaa perheellisille

Hotel Transylvania 3 on nimensä mukaisestikin kolmas osa Hotel Transylvania -sarjassa. Meno on sen verran happoista, ettei juuri tylsää hetkeä ehdi syntymään. Joissain tapauksissa ihmiset ovat pahempia monstereita, kuin sympaattiset Monsterit itse.

Risteily-ympäristöstä otetaan kaikki irti; on sinkkuristeilymenoa, on viriilien vanhuksien vokottelua, parisuhteisten ajanviettoa, pienperheen seikkailuja ja suurperheen voimat vievää ahertamista. Tarina tarjoaa siis vähän jokaiselle jotakin tarttumapintaa, ja vanhemmatkin varmasti viihtyvät HT3:n parissa vaikka ihan ilman vieressä hihittäviä mukuloita.

Perheleffasta kun on kyse, on Hotel Transylvania parhaimmillaan perheen kesken nautittuna.

Animaatiotyyli hakee inspiraationsa lauantaiaamun piirretyistä, joka aluksi tuntuu hieman oudolta ratkaisulta. 2D-tyylin kohdatessa 3D-maailman on odotettavissa paljon hieman irralliselta tuntuvia profiilista katsottuja ilmeitä ja eleitä. Kun tästä omituisuudesta pääsee yli, on Hotel Transylvania 3 ihan nautittavaa hubailua.

Musiikkimaailma ammentaa klassikkoristeilymusiikeista ja Ibizan hiekkarannoilta tuttuja tempoja. Suomalaiset ääninäyttelijät hoitavat hyvin hommansa. Elokuvan kestää katsoa ihan dubbinakin.

Hotel Transylvania 3 on letkeää ja itsensä huumorilla ottavaa viihdettä jonka parissa viihtyy, ja jonka mukana aaltoihin ehkä hyppää toistekin.