Mainos

 Elissa (Jennifer Lawrence) muuttaa äitinsä kanssa ihanaan pikkukylään, ihanaan vuokraomakotitaloon. Vuokrafirman edustaja paljastaa, että naapuritalossa on tapahtunut parikymmentä vuotta sitten murha, mutta murhaaja on kuollut. Käy kuitenkin ilmi, että talo ei olekaan tyhjillään, vaikka niin oli väitetty. Talossa asuu murhaperheen eloonjäänyt poika Ryan (Max Thieriot), johon Elissa tutustuu ja ihastuu. Lopputulos on kuitenkin kaikkea muuta kuin ihanaa teiniromantiikkaa.

Talo

House at the End of the Street on pikkubudjetin teinikauhuleffa, joka noudattaa melko tarkasti 1990-luvulla alkunsa saanutta teinikauhugenren juonikuviota. Aluksi ihmetellään ja möllötöllään, sitten kiljutaan ja paetaan, sitten isketään takaisin ja sitten taas kijutaan. Tähtinäyttelijä on vain päivitetty tämän vuosikymmenen teineille sopivaksi. Lawrence hoitaa roolinsa hyvin, mutta yksi ilme ei paljon tunteita pääse herättelemään.

Mainos

Ikkunatiirailu

Omassa genressään leffa on ihan kelvollista viihdykettä ja Lawrencen tyttökin näyttää ihan miellyttävältä. Mitään uutta tämän genren fanit kuitenkaan tulevat saamaan. Pikkubudjetti näkyy myös bonusaineiston puolella, sillä BD-kiekolta ei lyödy niitä ainukaistakaan.

Mainos