Mainos

Uhkaako sinua vaara tai tarvitsetko muuten vain erikoissuojelua? Christopher Chance (Mark Valley) voi auttaa jos rahatukkua löytyy. Change pistää henkensä likoon maksavien asiakkaiden puolesta ja virittää vaikka lyijykynastä ydinpommin jos tarvetta sellaiselle on. Apuna Chancella on pomo Winston (Chi McBride) ja akateeminen tietojenkäsittelyhakkeri Gierro (Jackie Earle Haley). Yhdessä he pystyvät mihin vain.

Lentopulma
Lentokoneen ruumassa hengailu verissäpäin on Chancelle arkipäivää.

DC Comicsin sarjakuviin ja graafisiin novelleihin perustuva Human Target on nykypäivän vastine Ihmemies MacGyverille ja Ritari Ässälle. Human Target on sekoitus molemmista ja sen lisäksi se on vielä paljon enemmän.
Räjähdyksiä ja raakaa väkivaltaa on tarjolla sarjan jokaisessa jaksossa ja 80-luvun esikuvistaan poiketen on ikärajaksi luokiteltu K-15. Tämä on hyvä juttu, sillä se mahdollistaa hieman julmempaa toimintaa ja kovemmantuntuiset iskut vasten kasvoja.

Mainos

Lentokone
Toimintaa tarjoillaan niin ilmassa, maassa kuin vedessäkin.

Sarjan näyttelijät ovat hyvää keskitasoa. Karismaattinen Mark Valley saa varmasti keski-ikäiset naiset kosteiksi renttumaisella olemuksellaan ja kiinteäksi treenatuilla vatsalihaksillaan. Chi McBride ei varmasti viehätä samalla tavalla, mutta hänen roolinsa tuo sympatiaa ja todenmukaisuutta. Earle Haley puolestaan toimii lähinnä pakollisena pahana, mutta hoitaa roolinsa asiallisesti.

Chi
Chi McBriden esittämä Winston -hahmo on kuin MacGyverin Pete Thornton.

Sarja on hauska siitä että se ei kulje suuressa kronologisessa "viime jaksossa tapahtui" meinigissä, vaan sarjasta voi katsoa minkä jakson tahansa, missä järjestyksessä vain. Puuha on jokaisessa jaksossa koukuttavaa ja visuaalista. Varsin viihdyttävää siis.

Asiakas

Blu-ray pitää sisällään kaksi levyä, joista löytyy koko ensimmäinen tuotantokausi ja jotain pientä bonusta kulissien takaa. Lisäksi kotelosta löytyy pieni kirjanen, josta löytyy jaksojen ja näyttelijöiden esittelyt. Kuvanlaatu on virheetöntä ja ääniraita on monikanavaista, joten kotiteattereiden omistajat saavat nautiskella teräväpiirron ohella kunnon surroundista.

Human Target on hyvä tv-sarja ja Blu-ray -boksi on kelvollinen paketti. Kaikille MacGyverin ja Ritari Ässän vanhoille faneille sarja on oivaa viihdettä, jota ei kannata missata.

KE

Mainos