Mainos
Koditon ex-sotilas Joey (Jason Statham) pakenee menneisyyttään ja sotaoikeutta Lontoon alamaailmassa. Erään väkivaltatilanteen seurauksena, Joey tipahtaa luksusasunnon katosta sisään ja huomaa saaneensa tilaisuuden elää toisen miehen elämää. Nopeasti Joey saa asiansa järjestykseen, mutta ajautuu samalla tekemään kiinalaiselle mafialle rahakkaita velankiskontatöitä. Joey rikastuu nopeasti ja päätyy tekemään enkelintyötä yhdessä paikallisen nunnan kanssa.
 
Nunna
 
Pääasiassa käsikirjoittajana tunnettu ohjaaja Steven Knight kokeilee rajojaan toimintadraamassa, joka sisältää jokaiselle suurelle tarinalle ominaisia elementtejä. On seikkailua, toimintaa ja kiellettyä rakkautta. Knight ei kuitenkaan onnistu luomaan toista Pocahontasia tai Avataria samantapaisesta asetelmastaan huolimatta, vaan lopputuloksena on keskikertaisen tylsä ja mitäänsanomaton puuhastelu.
 
Perus
 
Jason Statham näyttää ja tuntuu taas samalta kuin niin monesti aikaisemminkin. Miehen mielenkiintoisin anti löytyy aivan leffan alusta, jolloin hän pitkine tukkineen ja partoineen näyttää kiinnostavammalta kuin koskaan. Tätä ei kuitenkaan leffassa osata juurikaan hyödyntää, joten potentiaalit jäävät käyttämättä.
 
Rottalook
 
Bonuslaatikosta löytyy läjä Scanboxin muiden elokuvien trailereita ja yksi leffan pintaa seitinohuesti raapaiseva näin tehtiin -dokumentaari.
 
Hummingbird on kelpo draama, mutta se jättää kaikissa tilanteissa todelliset potentiaalinsa käyttämättä, jääden keskinkertaiseksi hutuksi.
Mainos