Mainos
Koomikko Amy Schumer onnistuu yleensä elokuvissaan helposti lähestyttävällä ja -samaistuttavalla, mutta myös överillä huumorillaan. Samaa on tarjolla I Feel Pretty -elokuvassa, jossa oivalletaan, ettei ulkonäkö oikeasti olekaan avain onneen.

Schumer esittää elokuvassa Renee-nimistä tavallista uranaista, joka kamppailee epävarmuutensa ja riittämättömyydentunteensa kanssa. Hän haaveilee etenevänsä kauneusalan yrityksessä kellaritoimistosta pääkonttoriin, jossa huippumallit pyörivät stailattavana ja markkinointikampanjaideat pursuavat. Esteenä tuntuu kuitenkin olevan snadi ylipaino, josta ei kuivan kesän oravia arvostavassa yrityksessä nautita. Renee joutuu sattumuksen kautta kuitenkin loitsun valtaan, joka saa hänet näkemään itsensä supermallina. Itsetunto kohenee silmissä ja nainen on valmis valloittamaan maailman äärimmäisellä itsevarmuudella.

Mainos

Jotain puuttuu

I Feel Pretty on kertomus siitä, miten markkinointimaailma muokkaa ulkonäköihanteita sellaisiksi, että tavalliset ihmiset tuntevat olonsa rumaksi. Ja vahvistus siitä, että ihminen on riittävä omana itsenään kun vain hyväksyy itse itsensä. Pinnallisuus on yleensä väärä tie elämässä ja sen kautta päätyykin lopulta jonkinlaisiin vaikeuksiin.

Shcumer onnistuu komiikassaan, mutta leffa jää huumorinsa saralta hieman odotettua vaisummaksi. Draama leikkaa elokuvasta liian ison palan. Tämä johtuu siitä, että I Feel Pretty:n piti olla aluksi K-16-komedia, jonka vuoksi tarinasta on poistettu härskeimmät vitsit ja osa tarinaa. Harmi.

Hauskaa parisuhdeviihdettä

Leffa onnistuu silti viihdyttämään kivasti ja tarjoilee hassuilua vaikkapa parisuhdeiltaan tai krapulan tuoksuiseen iltapäivään.

Bonusammeesta löytyy poistettuja kohtauksia, naurukela sekä maailman lyhyin making of -klippi.

Respawn suosittelee, että hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, älä tuijota Photarilla muokattuja mallinaamoja tai steroideilla väliaikaisesti pumpattuja rantaleijonia. Ole ennemminkin hyvä tyyppi!

Mainos