Mainos
One Direction -suosikkibändin kaikki viisi jäsentä olivat yksilösuorittamassa laulantaa Brittien X-Factor-tv-ohjelmassa vuonna 2010, jossa tuomari Nicole Scherzinger keksi laittaa pojat yhdeksi bändiksi. Niin kävi, että hetkeä myöhemmin viidestä teinipojasta koostuva poppoo nousi maailman suosioon, tyttöjä ja naisia koskettavilla rohkaisubiiseillään.
 
Pojat
 
I Love One Direction on faninäkökulmasta bändiä katsova dokkari. Sen ensimmäinen puolisko keskittyy lauluorkesterin jäsenten esittelyyn ja X-Factor-sanakritanrinan hehkutteluun. Loppupuoliskossa fanit ylistävät rytmiryhmää arkistokuvien säestämänä.
 
Selena
 
I Love One Direction ei ole laatudokkari. Sen alkupuolisko, jossa bändiläiset esitellään on vielä kiinnostavaa katseltavaa, mutta loppupuolisko alkaa toistamaan itseään jo 10 minuutin jälkeen. Sama toistuu neljä kertaa, jonka jälkeen dokkari loppuu kuin seinään. Edes bändin biisejä ei kuulla pätkässä. Gramex-maksuissa on siis säästetty pitkä penni, jonka vuoksi katselunautinnosta se vie merkittävän osan.
 
I Love One Direction on Directionerille tietysti pakkohankinta, mutta hyvä dokkari se ei missään nimessä ole. Sen sijaan One Direction: This Is Us on katsomisen arvoinen vaihtoehto.
Mainos