Mainos

Steve Russel (Jim Carrey) on mallikansalainen, poliisi ja hyvä isä. Hän kuuluu kirkkoon, jossa he ovat täydellisiä Jumalan lapsia. Kaikki kuitenkin muuttuu pienen onnettomuuden jälkeen, jolloin Steve Russel päättää elää loppuelämänsä sellaisena kun hän oikeasti on; homoseksuaalina.

 

Ulos kaapista, ulos biitsille.

Mainos

 

Homona hänen elämänsä on villiä ja kallista. Jopa niin kallista että rahat loppuvat auttamatta kesken. Niinpä Steve päättää tehdä vakuutuspetoksen.

 

Kallis on homoseksuaalin arki.

 

Hetken ajan kaikki onkin hyvin, mutta rikollisuudella on lyhyet jäljet ja mies passitetaan linnaan. Vankilassa hän elää kuninkaana, sillä homona hän nauttii kaikesta miehisyydestä, suihinotoista ja anaaliyhdynnöistä.

 

Eräänä päivänä Steve kuitenkin tapaa kirjastossa ihastuttavan Phillip Morrisin (Evan McGregor). He rakastuvat toisiinsa oitis, jolloin Steve tekee kaikkensa voidakseen vapauttaa heidät, ja elää onnellisesti rikkaina jossain.

 

Erikoisannos.

 

I Love You Phillip Morris on todella uskomaton tositarina. Steve Russel -hahmo tekee nimittäin sellaisia hatunkääntötemppuja saadakseen olla rakkaansa kanssa, että niitä ei vain voisi uskoa todeksi. BD-levyn bonusraidalla oleva tuottaja kuitenkin vakuuttaa kaiken olevan totta.

 

Jim Carrey on tehnyt paluun genreen, jonka osaa parhaiten; crazy-komediaan. Elokuva on todella hauska. Carreyn pelleilyt ovat paikoitellen övereitä, mutta ei liikaa ollakseen mahdoton.

 

Myös McGregor näyttelee uskottavasti nöyrää ja hellää homomiestä, vaikka jääkin aikalailla Carreyn jalkoihin tämän varastaessa shown.

 

Philip Morris aitain takana...

 

Blu-ray –version kuvanlaatu on äärimmäisen tasokasta, terävää ja värit ovat kirkkaat. Ääniraitana on valittavissa perinteinen Dolby tai häviötön DTS HD Master Audio.

 

Bonuspuolella on läjä muiden julkaisuiden trailereita ja yksi 11 minuutin pituinen Making of –dokkari.

 

Kokonaisuutena I Love You Phillip Morris on hauska komedia, joka kannattaa ehdottomasti katsoa. Jim Carreyn faneille se on ehdoton hankinta!

 

KE

 

Mainos