Mainos

Ice Agen sankarit ovat taas palanneet. Aikaa viidakkoseikkailusta on kulunut ja pieni Kirsikka-tyttökin on jo teini-ikäinen. Mannyn ja Kirsikan mielipiteet kotiintulon aikarajoista eivät kohtaa. Perinteisen eipäs-juupas-väittelyn katkaisee kuitenkin katastrofi. Luonnonvoimat näyttävät mahtinsa ja vanha tuttu maailma vajoaa mureten mereen. Rytinän jälkeen Manny, Diego ja Sid kelluvat jäälautan varassa kohti tuntematonta. Vastassaan heillä on luonnonmullistusten lisäksi julma merirosvojoukko, joka yrittää saada heidät pois päiviltä. Miten kolmikon oikein käy. Onko tämä sankareiden loppu?

 

Tyypit

Mainos

 

Jyrsis on taas omassa mahtavassa elementissään. Koko maailman kaaos saa oikeastaan alkunsa oravan töppäilyistä ja fanaattisesta kiinnostuksesta pähkinään. Elokuvan juoni tukee hyvin sarjan aikaisempia osia, mutta jotain tuntuu puuttuvan. Meriseikkailu on sinänsä ihan hauska, mutta kolmososan seikkailuntuntua ei kuitenkaan saavuteta. Uusia mainioita hahmoja kuitenkin on tuotu mukaan. Sidin hampaaton isoäiti on ihan omaa luokkaansa samoin kuin öykkäröivä apina, Kapteeni-Koura. 

 

Jyrsis

 

Ice Agen käsikirjoittajilla ja tuottajilla on edessään visainen pulma, jos he aikovat vielä jatkaa elokuva-sarjaa. Vanhat vitsit on käytetty uudelleen liian monta kertaa. Esimerkiksi Sidin haiseva olemus on tullut selväksi jo kaikissa aiemmissa elokuvissa, mutta silti siitä jaksetaan tehdä suuri numero. Jotain on kuitenkin selkeästi yritetty saada aikaan. Elokuvassa tuodaan hieman lisävalaistusta esimerkiksi Sidin menneisyyteen ja Diegokin rakastuu. Tästä huolimatta tuotos ei saa pidettyä mielenkiintoa yllä loppuun saakka.

 

Metsikkö

 

Ekstroista löytyy perus tuotanto-dokumenttia ja sing-a-longia. Ei siis mitään ihmeellistä lisämateriaalia. Videopätkä Sidin omasta tanssista, jota ihmiset ympärimaailman demonstroivat on ihan hauska. Muuten kokonaisuus on aika kuivaa peruskauraa.

 

SS


Osta leffa tästä.

Mainos