Mainos

Gru on yksi maailman kuuluisimmista pahiksista, joka on kuitenkin vihdoin löytänyt sisäisen rauhan kolmen adopitiotyttärensä myötä. Seesteinen elämä kuitenkin muuttuu, kun paikalle saapuu AntiVoroLiiga-järjestön agentti Lucy. Gruta tarvitaan taistelussa pahiksia vastaan ja hän saa vihdoin tuhoamisen sijaan mahdollisuuden pelastaa maailman. Matkan varrella jäämiehen sydän sulaa ja myös tytöt saavat olla entistä ylpeämpiä isästään.

Innokas Lucy

Minionit eli keltaiset kätyrit ovat tälläkin kertaa elokuvan parasta antia. Pienet apulaispahikset touhuavat omiaan elokuvan edetessä ja nostavat hymyn tiukimmankin katsojan huulille. Kuka voisi olla nauramatta, kun kätyri toimii paloautona tai kirmaa peppu paljaana kohti biitsiä.

Mainos

Kätyrit

Agnes, Margo ja Edith saavat myös tilaa näyttää yhä enemmän luonteenpiirteitään. Agnes on aina yhtä symppis pikkutyttö, joka ei juurikaan mieti mitä suustaan ulos päästää.

Grun luonne paljastuu elokuvassa enemmän sydämelliseksi kuin sydämettömäksi pahikseksi. Pinnan alla elää leppoisa kaltoinkohdeltu poika, joka on vain kaivannut rakkautta ja huomiota. Grun epäonnistuneet treffit ovat omaa luokkaansa ja tosikkomiehen taistelu tunteitaan vastaan on herkullista katsottavaa.

Italo

Animaationa elokuva on viimeisintä huippua ja nopeatempoista mäiskettä. 3D:tä on osattu hyväksikäyttää oikein ja syvyysvaikutelmasta on huomattavaa etua mukaansatempaavuuden saralla. 

Blu-rayn bonuslaari on täynnä herkkuja, joista parhaimmat ovat ehdottomasti viisiminuuttiset mini-leffat, joita levyllä on kolme.

Itse ilkimys 2 toimii ehdottoman hyvin ja viihdyttää takuuvarmasti myös vanhempia katsojia.

Mainos
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Singstar SuomiHelmet
Seuraava artikkeliNiko 2: Lentäjäveljekset (Blu-ray 3D)
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.