Mainos

Jack (Adam Sandler) on mainostoimistossa uransa huipulla oleva perheenisä, jonka lomat uhkaavat mennä pilalle, kun lemmenkipeä kaksossisko Jill (Adam Sandler) saapuu kylään. Jackin vaimo Erin (Katie Holmes) on kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että lapsirakasta Jilliä on kohdeltava hyvin, vaikka tämä olisi miten hermojaraastava.

Kun viikko yhteiseloa on takana, ilmoittaa Jill vielä jäävänsä palmuja pullollaan olevaan Los Angelesiin lomailemaan. Jack päättää antaa Jillille muuta tekemistä ja pakottaa tämän laittamaan treffi-ilmoituksen nettiin. Ilmoitus jää kuitenkin pian sivuseikaksi, sillä kiimainen Al Pacino (Al Pacino) rakastuu tulisesti testosteronintäyteiseen Jilliin. Jill ei kuitenkaan pidä ryppyisestä käppänästä vaan ihastuu ihanaan meksikolaiseen allaspoikaan Felipeen (Eugenio Derbez).

Perhe

Mainos

Jack ja Jill on taas kerran Adam Sandler -komedia, jota ei voi käsittää. On erittäin vaikea määritellä kohderyhmä, joka oikeasti pitää tästä leffasta ja sen ideasta. Leffan juoni on järkyttävän huono, ja sen komedia perustuu Sandlerin esittämään "hassuun" siskopuoleen.

Huumoria leffasta kyllä löytyy, mutta hauska se ei ole – enemmänkin unettavan tylsä. Puolitoistatuntinen kesto tuntuu kolmelta, eikä elokuvassa ole mitään yllätyksiä tai mitään katsomisen ja seuraamisen arvoista.

Autossa

On leffassa toki muutamia hauskoja oivalluksia ja läppiä, mutta pelkästään yksittäiset hahhahdukset eivät tee tästä leffasta katsomisen arvoista.

Turkulaisille leffasta löytyy hauska yksityiskohta, nimittäin Turun ja Raision telakalla rakennettu Allure of the Seas. Sillä tässä leffassa seilataan ja tuttuja paikkoja on lukematon määrä.

Al Pacino

Tämä leffa on varmasti saanut tukensa joltain kaksossäätiöltä, sillä alussa ja lopussa on random-kaksosia heittämässä kaksosläppää. Miksipä muutenkaan näin paska leffa oltaisiin tehty?

Käsittämättömintä on kuitenkin se, että miten ihmeessä Al Pacino ja Johnny Depp on saatu suostuteltua tähän mukaan?!?

KE

Mainos