Mainos

Needy (Amanda Seyfried) on flegmaattinen nörtti, joka paras kaveri on koulun kuumin katti Jennifer (Megan Fox). Heillä ei juuri ole mitään yhteistä, mutta jokin pitää heidät bestiksinä. Eräänä iltana tyttelit lähtevät ulos bailaamaan paikalliseen redneck -luolaan, jossa esiintyy newer heared indiebändi, jonka ihanaan laulajaan (Adam Brody) hottisjenni ihastuu. Baarissa tapahtuneen onnettomuuden seurauksena koko paikka syttyy ilmiliekkeihin ja tyttelöiset pakenevat järkyttyneenä ulos. Kaiken häkellyksen seurauksena Jennifer joutuu bändipoikien 1988 -vuosimallin raiskarivaniin.

Kuin ihmeen kaupalla Jennifer saapuu jo kuolemaan tuomitulta reissultaan rähjäisenä takaisin, mutta mikään ei ole sen jälkeen enää entisensä. Jenniferistä on tullut jokin omituinen vampyyrin ja predatorin sekoitus, joka tappaa koulun kuumimpia uroksia. Needy alkaa pikkuhiljaa tajuamaan mikä BFF:stä on tullut ja ryhtyy selvittämään miten Jennistä saataisiin taas normaali.

 

Mainos

Aeon Fluxin ja L-koodi TV-sarjan piloottijakson ohjaaja Karyn Kusama on päättänyt kokeilla ohjaajankykyjään kauhun saralla, ja onnistuu siinä yllättävän hyvin. Jennifer’s Body on viihdyttävä sekoitus teinikomediaa, teinidraamaa ja teinikauhua. Se käynnistyy mielenkiintoisesti ja pitää otteessaan koko ajan. Vaikka itse tarina onkin suhteellisen ennalta-arvattava, on mukaan saatu myös ennalta-arvaamattomia twistejä. 

Megan Fox on kuumempi kuin Transformerseissa ja suoriutuu yllättävän hyvin pahan demonin roolistaan.

Parhaimmillaan Fox onkin varsin pelottavan näköinen ihmisperkele, muutoin nainen vain törröttelee kiiltäviä huuliaan ja yrittää kuulostaa lutkahtavalta. Megan Foxin miesfaneille leffan BD on pakkohankinta, sillä Foxista on otettu kaikki erotiikkaan liittyvä aineisto irti. Nainen nähdään mm. paljastavissa asuissa, kokonaan alastomana ja lesboilemassa.

Mikäli kuitenkin laatukauhu ja oikeasti pelottavat leffat ovat lähellä sydäntä, kannattaa Jeffisen vartalo jättää suosiolla hyllylle.

 

Blu-ray -versio sisältää leffan sekä BD:nä että DVD:nä. Blu-ray -versio on viimeisintä tekniikkaa, sisältäen elokuvan originaalin teatteriversion ja ikärajattoman extended-cutin, animoidut nappulat ja pause-kohtausvalikon. Kuvanlaatu on erittäin hyvää ja ääniraitana on mahdollista kuunnella DTS Master Audiota. DVD-versio on peruskauraa. Mukana paketissa on PC:lle ja kannettaville mediasoittimille ladattava Digital Copy versio, joka vie tilaa 1,22 gigaa, mahtuen näin helposti esim. 2 Gt muistikortille. Tiedostoformaattina on WMV, joten Mac -koneissa failia ei voi toistaa.

 

Bonuksia levyltä löytyy laimeasti. Tarjolla on vartin verran poistettuja kohtauksia ja alle viisiminuuttia naurukelaa.

 

KE

Mainos