Mainos
Mr Beanina tunnetun Rowan Atkinsonin agenttihahmo kaivautuu jälleen naftaliinista myötähäpeä herättävään kohellusseikkailuun. Kolmas kerta kruunaa kaiken, vai onko elokuvan huumori tähän maailmaan menneen talven lumia?

Johnny English Strikes Again on Johnny English -elokuvien kolmas osa. Viimeksi vuonna 2011 Johnny English Reborn elokuvassa nähty Mr Beaninäkin tunnettu ilmeikäs kokovartalohumoristi Atkinson pistää jälleen myötähäpeää herättävää agenttihahmoaan likoon.

Mainos

Brittien salaisen palvelun MI7-osaston kaikki agentit paljastetaan cyberhyökkäyksessä ja naftaliinista pitää kaivaa joku eläköitynyt agentti. Kaikkien epäonneksi tuo koipallojen seasta opetushommista löydetty agentti on kukas muukaan kuin Johnny English. Cyberhyökkäysten jatkuessa on vanhan koulukunnan agentilla ässät hihoissa ja housut nilkoissa. Onnistuuko Johnny English jälleen tunaroida itsensä brittien imperiumin pelastajaksi?

Cyberhyökkäykset vs vanhan liiton jyrät

Tällä kertaa Johnny Englishin juonena on nykyisin loppuunkoluttu cyberhyökkäykset vs. vanhan liiton jyrät tyyppinen asetelma. Jotkut vitsit jaksavat hymähdyttää, mutta pitkälti aika on ajanut ohi tämänkaltaisesta huumorista. Olo katsellessa on vähän kiusallinen, eikä sekään hyvällä tavalla.

Elokuvan oivaltavin huumorinosa tulee pitkähköstä VR-osuudesta, jossa Aktinsonin tyyli esiintyä, sekä nykyaikaiset tilanteet nivoutuvat hienosti yksiin. Lopun edestä sekoilu on jo ennalta nähtyä ja juonikuviotkin hyvin ennalta-arvattavia.

Johnny English toimii ehkäpä krapulasunnuntain päiväleffana, kun ei millään jaksa yltää kaukosäätimeen kanavaa vaihtaakseen. Ehkäpä pienessä väsymyksessä myös tämänkaltainen kohellushuumori uppoaa paremmin. Elokuvateatteriin elokuvaa voi mennä katsomaan, jos kaipailee jotain harmitonta ja hyväntuulista.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Johnny English Strikes Again
Edellinen artikkeliAmerikanlaajuinen The Crew 2 laajeni ensimmäisellä ilmaisella lisäosallaan
Seuraava artikkeliParasta matkaseuraa: Respawnin Podcastissa paljastetaan juontajien suosikkileffat
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.
johnny-english-iskee-jalleen-arvosteluJohnny English Strikes Again toimii ehkäpä krapulasunnuntain päiväleffana, kun ei millään jaksa yltää kaukosäätimeen kanavaa vaihtaakseen. Ehkäpä pienessä väsymyksessä myös tämänkaltainen kohellushuumori uppoaa paremmin. Elokuvateatteriin elokuvaa voi mennä katsomaan, jos kaipailee jotain harmitonta ja hyväntuulista.